Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Ilici

Na otvorenje NYX Professional Makeup store-a čekalo se u dugom redu

Otvorenje NYX Professional make up storea u Ilici stvorilo ogromni red
Foto: PR FOTO
1/8
04.12.2017.
u 09:09

Lider u industriji masovne kozmetike, NYX Professional Makeup je definiran izuzetnom kvalitetom proizvoda s visokom pigmentacijom i isplatljivošću.

NYX Professional Makeup otvorio je vrata svoje najveće trgovine u Hrvatskoj, a dugačak red sretnih obožavateljica brenda ispred ulaza u Ilici 19 opravdao je najave prave makeup groznice u samom centru Zagreba.

Proizvodi ovog profesionalnog makeupa, već godinu dana oduševljava brojne Hrvatice, a njegov asortiman vrlo je popularan povod različitim video tutorijalima na digitalnim platformama.

Na fotografiji: Hana Hadžiavdagić, Alma Premerl Zoko, Linda Draškić

Brend je poznat po visokoj kvaliteti, profesionalnom makeupu i pristupačnim cijenama. Lider u industriji masovne kozmetike, NYX Professional Makeup je definiran izuzetnom kvalitetom proizvoda s visokom pigmentacijom i isplatljivošću. Brand je svoje temelje izgradio na umjetničkom nadahnuću, počevši od samo jednog proizvoda i vizije. Sjedište NYX Professional Makeupa je u srcu Los Angelesa, a kao globalni brend je dostupan u više od 70 zemalja, s više tisuća trgovina, beauty i fashion prodavaonica, zasebnim te beauty supply prodavaonicama.

Prilikom otvaranja svoje najveće trgovine u Hrvatskoj, NYX Professional Makeup darivao je kupce, pa je prvih 600 dobilo na poklon kultni ruž Lip Lingerie, a sto najbržih i Lippe Case.

Obožavateljice su se mogle družiti i poslušati savjete nekih trendseterica i blogerica poput Hane Hadžiavdagić, Jelene Perić, Amadee Muše, Nike Ilčić, Lucije Lugomer, Andree Fabric, Maje Galbe, Ivane Blažoti Mijoč i dr.

Nova NYX Professional Makeup trgovina nudi više od 2000 proizvoda po pristupačnim cijenama. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije