Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Muškarci više ne prose ruku od očeva svojih izabranica

Vjenčanje
Reuters
11.02.2010.
u 15:01

Pitanje od životne važnosti najčešće se postavlja na romantičnim večerama ili ručkovima.

Vremena kada su muškarci molili očeve za ruku njihove prelijepe kćeri odavno su prošla, i to zahvaljujući modernoj ženi. Prema najnovijim istraživanjima, samo svaka šesta žena smatra kako je takvu tradiciju potrebno nastaviti. Izostanak ovog običaja pravi je spas za nervozne dečke koji se, k tome, i boje očeva svojih izabrabica.

No, unatoč tome, svaki drugi muškarac zalaže se da se ova tradicija održi. Istraživanje je pokazalo i kako su se žene u današnje vrijeme izjednačile s muškarcima te im nije nikakav problem da zaprose muškarca svojih snova. Pitanje od životne važnosti najčešće se postavlja na romantičnim večerama ili ručkovima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije