Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar izgled

Muškarci pred ogledalom svaki dan čak 83 minute

Sisanje Korejaca
AFP
10.02.2010.
u 11:00

Istraživanje na 3000 Britanaca otkrilo je da prosječni muškarac godišnje za kozmetičke preparate potroši oko 2500 kuna, što je samo nekoliko kuna manje nego prosječna žena.

Prije izlaska iz kuće muškarci se dnevno spremaju 83, a žene samo 79 minuta, utvrdilo je istraživanje. Ovakav rezultat pomalo je iznenađujući, ali izgleda da se muškarci zaista spremaju duže od žena. Provode 83 minute dnevno pred ogledalom, što uključuje brijanje, njegu lica i tijela, uređenje kose i biranje odjeće. Ženama je za njegu lica i tijela, frizuru, šminkanje i biranje odjeće potrebno 79 minuta. U istraživanju je sudjelovalo 3000 Britanaca, koji su otkrili svoje navike, a na vidjelo je izašao još jedan zanimljiv podatak. Prosječni muškarac potroši samo nekoliko kuna manje nego žena na razne kozmetičke preparate, odnosno muškarac na kozmetiku troši oko 2500 kuna godišnje. Istraživanje koje je provedeno za tvrtku Superdrug otkrilo je i da se muškarci ujutro tuširaju 23 minute, što je minutu duže nego što to čine žene.

Jedan od trojice muškaraca izjavio je kako ne vidi zašto se ne bi uređivao duže nego žena.

- Danas svi cijene muškarca koji pazi na svoj izgled i dobro miriše - rekao je Simon Comins iz Superdruga.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
12:32 10.02.2010.

ti od 83 minute nisu muškarci nego pederi , a nije ni normalna žena koja toliko provodi pred ogledalom , a ne muškarac, čuj 83 minute pa tolko neprovedem ni u kladionici , idiotizam

AG
Agramer198
13:17 10.02.2010.

Pa ako te 83 minute uključuje mene na zahodu sa novinama u rukama pored špigela onda su u pravu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije