Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba pomoć

Muškarac vodi dvostruki život: 'Imam djevojku i suprugu, ali umoran sam od ovakvog načina života'

shutterstock
09.01.2021.
u 19:49

Kaže kako je nesretno oženjen već 15 godina, ali da oboje dolaze iz kulture u kojoj je rastava neprihvaćena i gotovo pa nemoguća.

- Ja sam iscrpljen čovjek od 45 godina koji živi u potpunoj laži. Ova godina za mene mora biti drugačija. Vodim dvostruki život, tijekom tjedna živim sa svojom djevojkom i naša dva sina, u dobi od tri i dvije godine, a svaki drugi vikend posjećujem suprugu i našu desetogodišnju kćer. Pod velikim sam stresom jer nijedna ne zna istinu - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Orgazam od 1.8 milijuna dolara. Ovo je najskuplja seksi igračka na svijetu:

1/3

Kaže kako je nesretno oženjen već 15 godina, ali da oboje dolaze iz kulture u kojoj je rastava neprihvaćena i gotovo pa nemoguća. Na samom početku braka, shvatili su da imaju velike probleme. Mislili su da će im dijete pomoći, ali nije. Stoga je pronašao posao 320 kilometra dalje kako bi se tenzije u njihovoj kući smirile. 

- Bio sam usamljen tijekom tjedna pa sam počeo upoznavati djevojke na internetu. Upoznao sam jednu nevjerojatnu ženu i kada mi je rodila sina, uselio sam se s njom. Ona misli da se rastajem sa ženom, što ne može biti dalje od istine. Osjećam se zarobljeno u laži. Trebam li se rastati od supruge i riskirati da me se obitelj odrekne? - upitao je stručnjakinju.

- Netko će biti povrijeđen što god odlučili, ali tajne unutar obitelji uvijek se otkriju. Vaša će kćer osjetiti napetost između vas i njezine mame, a djeci je štetnije vidjeti roditelje kako ostaju u toksičnoj vezi. Ako se vi i supruga možete službeno razdvojiti, oboje imate šanse pronaći sreću. Nađite trenutak da svojoj supruzi kažete da se stvari ne mogu ovako nastaviti. Tada ćete napokon moći sve priznati svojoj djevojci i nastaviti živjeti s njom - odgovorila mu je Deidre.

Stalno vam se čini da tlo drhti pod nogama? Stručnjaci tvrde da su to fantomski potresi:

Komentara 1

MO
montello
19:29 10.01.2021.

rastavi se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije