Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'e, to je sestrinstvo'

Muškarac joj je rekao da se ne šminka u javnom prijevozu, a onda se dogodilo ono što nikako nije očekivao

Make up
Foto: Shutterstock
04.01.2017.
u 09:49

Cijela situacija uskoro je bila iznesena na Twitteru, a twit se počeo dijeliti tom društvenom mrežom.

Svakakve se situacije događaju u javnom prijevozu. Svašta se može čuti, vidjeti i doživjeti. 

Jedan muškarac itekako će zapamtiti svoju vožnju metroom na Staru godinu. Rekao je svojoj pratilji da ostavi šminku i prestane popravljati svoj make-up u javnosti. "To je vulgarno!"

No s njim se očito nisu složile sve ostale žene u metrou koje su odmah zgrabile svoj make-up i krenule popravljati izgled u znak neodobravanja takve muškarčeve reakcije. E, to je podrška i sestrinstvo, smatra jedna korisnica Twittera, @rosamundi, koja je svjedočila ovom događaju. 

Cijela situacija uskoro je bila iznesena na Twitteru, a twit se počeo dijeliti tom društvenom mrežom. 

"Još uvijek pišem u svoj CV da sam sposobna savršeno nanijeti tuš na oči tijekom vožnje u autobusu double decker", bio je tek jedan od postova u obliku komentara na nastalu situaciju. 

Zar je zaista popravljanje make-upa u javnom prijevozu vulgarno i nepristojno? 

To je pitanje koje su si mnogi postavili nakon ove situacije, a većina ih se u anketi britanskog Metroa složila da su sitni make-up popravci u javnom prijevozu sasvim u redu. 

>>Ovih 8 pravila pridržavaju se sve žene sa stilom

Komentara 7

DA
dangebandi
13:32 04.01.2017.

Čak je i mokrenje mekše nego uobičajeno

KO
Komentator3
14:16 04.01.2017.

Šminkanje bi trebala biti privatna stvar pojedinca, ali već dugo puno toga nije privatna stvar, kao žvakanje hrane u javnom prijevozu, glasni razgovori, što s ljudima uživo, što na mobitel, manikura (da, čovjek je neki dan grickalicom sebi nokte sjekao i otresao ih na pod tramvaja).

Avatar kravata
kravata
10:01 09.01.2017.

Jos malo nize da se i pupak vidi a u njega stavit zlatnu rinku sa lančenkom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije