Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi popraviti stvar

'Moja zaručnica rijetko kad želi seks, ali stalno se dopisuje s drugim muškarcem'

shutterstock
02.07.2022.
u 21:45

Pokušava se ponašati kao da je sve u redu, ali više ne može sakriti svoje osjećaje.

Moja zaručnica rijetko želi seks sa mnom, a ipak sam joj našao provokativne poruke, gole fotografije i videa koje je razmijenila s drugim muškarcem. Već se neko vrijeme ponaša sumnjivo i uvijek drži mobitel blizu sebe, napisao je jedan muškarac za The Sun.

Jednog jutra dok se tuširala on je provjerio njen mobitel i otkrio da je aktivna na nekoliko chat aplikacija. Poruke su bile eksplicitne i dok ih je listao, pronašao je i videe drugog muškarca. 

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

– Razgovarali su o seksualnim fantazijama, nečemu što ona nikada nije radila sa mnom, i bilo je jasno da su se osobno upoznali. Ja imam 47, a moja zaručnica 45 godina. Oboje smo razvedeni i zajedno smo dvije godine. Naš seksualni život nije ono što je nekad bio. Uvijek je umorna. Znala je skočiti na mene čim bih legao u krevet, ali više ne. I ja sam ponekad umoran, ali ako voliš nekoga, uvijek ima vremena za seks – nastavio je.

Trebaju se vjenčati u kolovozu. Pokušava se ponašati kao da je sve u redu, ali više ne može sakriti svoje osjećaje. Ona zna da nešto nije u redu jer mu je nedavno rekla da je on jedini u njenom životu i da nema nikog drugog. Boji se da se ne može vjenčati za nekoga tko ga vara i ponaša se kao da su brat i sestra.

– Seksting je oblik varanja i uništava vašu vezu. Neće prestati dok šutite o tome, ali možete riješiti probleme i ojačati vezu. Recite joj što ste pronašli i koliko ste povrijeđeni. Sigurna sam da ne bi odobrila da radite istu stvar s drugim ženama. Ako želite da postoji budućnost za vas dvoje, morate razgovarati i shvatiti što je pošlo toliko po zlu da se ona okreće drugim muškarcima. Možete pomaknuti datum vjenčanja kako biste dobili vremena da riješite probleme. Bolje je odgoditi brak, čak i ako na kraju bude otkazan, nego se vjenčati i imati cijeli život žaljenja pred vama – odgovorila mu je Deidre.

Ljeti se najradije tuširate hladnom vodom? Više će vas rashladiti topla kupka, kažu stručnjaci:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
15:31 03.07.2022.

Nadi drugu ne voli te

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije