Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pita stručnjakinju

'Moja zaručnica otkazala je naše vjenčanje jer sam je prevario. Kako da mi oprosti i da drugu šansu?'

Pixabay
25.05.2022.
u 22:02

Za aferu je saznala kad je prala rublje i uočila ruž na njegovoj košulji i donjem rublju.

Moja zaručnica i ja trebali smo se vjenčati ovog ljeta, ali ona je odustala nakon što je saznala za moju glupu aferu. Bila je to velika pogreška i, da budem iskren, još uvijek ne znam zašto sam to učinio, napisao je jedan muškarac za The Sun.

Misli, kaže, da mu se jednostavno svidjela pažnja, pogotovo jer ga je njegova djevojka odvratila od sebe zbog silnog stresa oko paniranja vjenčanja. Za aferu je saznala kad je prala rublje i uočila ruž na njegovoj košulji i donjem rublju.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Kad sam se vratio kući s posla, ona je spakirala moje stvari i bacila ih van. Od tada odbija razgovarati sa mnom. Srce mi se slomilo. Ona je cijeli moj svijet. Pokušao sam joj to reći u govornoj pošti, SMS-ovima, pa čak i rukom pisanim slovima. Što još mogu učiniti da je nagovorim da mi da drugu priliku? – pitao je stručnjakinju.

– To bi vam moglo biti teško čuti, ali ako ona inzistira da je vaša veza gotova, ne možete puno učiniti da se predomisli. Uznemiravanje joj neće pomoći, samo će ti više zamjeriti. Kako biste preboljeli prekid i shvatili zašto ste varali, budući da se to rijetko radi bez razloga, predlažem da probate sa savjetovanjem – odgovorila mu je terapeutkinja.

S ovim trikom zaspat ćete za pet minuta! 😴

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije