Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pita stručnjakinju

'Moja djevojka useljava se sa svojim bivšim dečkom: Trebam li biti zabrinut?'

shutterstock
09.06.2021.
u 22:04

Iako tvrdi da se nema oko čega brinuti, priznala mu je da je njezin bivši dečko još uvijek zaljubljen u nju.

- Moja djevojka rekla mi je da se njezini bivši dečko vraća u njezin stan, ali da ne brinem jer ne želi biti s njim. Sada ne mogu ne pomisliti da me vara. Upoznao sam je putem aplikacije za spojeve prije nekoliko mjeseci, ali ne znam sviđam li joj se - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Kaže da joj se sviđa, ali onda mu je rekla da se useljava s bivšim dečkom s kojim je bila tri godine. Iako tvrdi da se nema oko čega brinuti, priznala mu je da je njezin bivši dečko još uvijek zaljubljen u nju.

- Ona vam mora dati valjano objašnjenje zašto mu se vraća. Očito joj ne vjerujete, možda s razlogom. Pokušajte ne prebrzo donositi zaključke dok je ne saslušate. Uvjerila vas je da se neće vratiti s njim, ali mora saslušati vaše brige. Ako ona neće uzeti u obzir vaše osjećaje, morat ćete odlučiti možete li ostati u vezi zbog koje se osjećate nesigurno - odgovorila mu je Deidre.

U samo nekoliko sekundi u dućanu možete provjeriti svježinu mesa prije kupovine!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije