Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba pomoć

'Moj ljubavnik se boji da će ostati bez kćeri ako ostavi svoju ženu za mene. Kako da mu pomognem?'

shutterstock
22.09.2022.
u 23:00

Stalno se pita da li da mu postavi ultimatum ili prihvati da je zapeo u nesretnom braku i da će uvijek biti previše uplašen da ode.

– Muškarac u kojeg sam se jako zaljubila previše se boji da bude sa mnom jer mu žena prijeti da će ga razapeti ako se usudi otići. On se očajnički želi preseliti k meni, ali ona kaže da bi mu spriječila da viđa kćer. Već više od godinu dana govori mi da planira otići, ali ništa se nije promijenilo – napisala je jedna žena za The Sun.

Ona ima 32, a njezin ljubavnik 39 godina. Upoznali su se na poslu prije gotovo dvije godine i gotovo odmah postali glavna tema tima. Fizička privlačnost između njih je tako jaka i kolege su joj rekli da vide na kilometar da su stvoreni jedno za drugo. Kad su se prvi put našli, rekao joj je da je rastavljen, ali nakon tri mjeseca saznala je da još uvijek živi kod kuće sa svojom suprugom, iako žive prilično odvojene živote.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Spavaju u odvojenim spavaćim sobama. Imaju kćerku od 12 godina. Navodno nemaju seksualni život i nisu ga imali godinama. Ne rade ništa zajedno, a on kaže da je njegova žena izgubila svaki interes za njega i fokusira se samo na njihovu kćer. No rekao je da planiraju otići na putovanje kao obitelj nakon polugodišta. Kaže da silno želi otići, ali je prestravljen kako bi njegova žena mogla reagirati. Nije joj rekao za mene, ali ona ga redovito obavještava da će, ako je ikad ostavi, osigurati da ostatak njegovog života bude mizeran – nastavila je.

Stalno se pita da li da mu postavi ultimatum ili prihvati da je zapeo u nesretnom braku i da će uvijek biti previše uplašen da ode. Iskreno joj ga je žao, ali želi graditi život s nekim. Osjeća se izgubljeno i uplašeno pa pita stručnjakinju kako da pomogne svom ljubavniku da ostavi suprugu.

– Ovaj vas muškarac koristi kako bi svoj šuplji brak i nepostojeći seksualni život učinio podnošljivima. Nije fer prema vama, ali on će nastaviti s ovako sve dok se nešto ne promijeni. Postoji netko za vas, ali ga nećete pronaći dok se tajno seksate s muškarcem koji nema namjeru ostaviti svoju ženu. Budite hrabri i okončajte aferu odmah. Trebat će vam vremena da se oporavite, ali što prije pokrenete proces, prije ćete moći nastaviti sa svojim životom – odgovorila joj je Deidre.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje!

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
03:04 28.09.2022.

naći novog , bez žene i djece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije