Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Moj dečko me toliko moli za seks da sam u potpunosti izgubila želju'

shutterstock
25.10.2021.
u 21:00

Osjeća se iscrpljeno nakon cijelog dana brige o sinu i čišćenja kuće pa kada joj dečko dođe s posla i pita za seks, to joj je zadnja stvar na pameti

- Muka mi je imati seks svaki dan samo da održim svoju vezu. Moj dečko stalno želi seks, a meni ponestaje izlika kako bih bila zauzeta drugim stvarima. Uživala sam u seksu prije nego što smo dobili sina, koji ima četiri mjeseca, ali nedavno sam potpuno izgubila želju - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Njoj ne bi smetalo da se više nikada u životu ne seksa, ali njenom dečku to smeta i on bi htio seks svaki dan. Ponekad je toliko nagovara za seks da se naježi kada joj priđe. Iscrpljuje ju cijeli dan brinuti o sinu i održavati kuću čistom, a onda kad joj dečko dođe s pola, još imati i seks.

- Nije neobično da nove mame izgube libido. Vaši će se hormoni jako mijenjati, bit ćete umorni brinući se za svoju novu bebu, a vaše tijelo prolazi kroz velike promjene. Dodajte stalne zahtjeve svog dečka za seksom i naravno da ćete osjetiti pritisak. Razgovarajte s dečkom i objasnite mu da njegov pristup pogoršava stvari - odgovorila joj je Deidre.

Juneće meso ispada vam žilavo? Pogledajte par trikova za što mekše meso!

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
08:33 28.10.2021.

3g poslje naslov - "moj dečko me presto i molit za seks... više mu nisam privlačna? " :P

MO
montello
12:56 26.10.2021.

samo tako nastavi izgubit ces

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije