Mladi chef Filip Horvat: Došlo je vrijeme za skromnost i jednostavnost u kuhinji
Tek smo otvorili restoran u središtu grada, pokrenuli posao, počeli stjecati stalne goste, a onda su i nama 19. ožujka državne institucije zatvorile biznis i držale nas zatvorenima puna dva mjeseca. Sve se promijenilo. Ništa nije kao prijepočinje priču chef Filip Horvat.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Komentari 0