Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj je podržava

Mladenka otkazala vjenčanje i šokirala razlogom – mladoženja ne zna matematiku pa ne mogu biti zajedno

shutterstock
28.05.2021.
u 13:30

Brak je bio dogovoren, pa je mladenka od početka bila skeptična po pitanju obrazovanja njezina budućeg supruga.

Portal 9GAG objavio je priču o nepoznatoj mladenki iz države Uttar Pradesh u Indiji koja je prvo šokirala prijatelje i obitelj viješću da otkazuje vjenčanje, a potom i razlogom zbog kojeg se odlučila na taj potez.

Brak je bio dogovoren, pa je mladenka od početka bila skeptična po pitanju obrazovanja njezina budućeg supruga jer se nisu dobro poznavali.

Odlučila ga je ispitati tablicu množenja s brojem dva tijekom ceremonije, a da nisu jedno za drugo, shvatila je čim je pogrešno izrecitirao.

Jeste li znali da je u Australiji ilegalno imati više od 50 kilograma krumpira kod kuće? Pogledajte još bizarnih zakona:

Mladenkin brat rekao je da je mladoženjina obitelj od njih skrivala njegov nedostatak obrazovanja, dodajući da je mladenka bila hrabra što je napustila vjenčanje. "Obitelj mladoženje nas je prevarila, ali moja hrabra sestra otišla je s vjenčanja bez straha da će je društvo osuditi", rekao je.

Dvije obitelji nakon otkazanog vjenčanja postigle su kompromis koji je uključivao vraćanje svih darova i nakita.

Drska mladenka od kume tražila da ne nosi naočale kako bi fotografije bile ljepše:

1/2
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:09 29.05.2021.

Moze biti sretan jer sko ga ostavlja zbog toga onda nek joj bude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije