Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u svakom slučaju hrabro...

Mladenka ispričala: "Udala sam se u ružičastoj vjenčanici, a svi su drugi bili u bijelom"

TikTok/@camillelescai
06.12.2022.
u 16:30

Njen video prikazuje njenu obitelj i prijatelje odjevene u bijelo, a neke su pratitelji takvi outfitii zbunili i nije im se baš svidio mladenkin modni odabir.

Kad se na svom vjenčanju pojavila u ružičastoj vjenčanici, Amerikanka Camille Lescai šokirala je goste od kojih je pak tražila da svi dođu odjeveni u bijelo. Do svog velikog dana nikome nije pokazala svoju haljinu, a sada ju je pokazala i na TikToku, no bilo je pratitelja koji su je odmah 'hejtali'.

U videu ona pokazuje trenutak kad gostima otkriva svoju naboranu, ružičastu punu izvezenih ruža, a premda su se svi gosti na svadbi, činilo se, oduševili, posjetitelji na platformi bili su malo kritičniji...

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

 

“Otkrivanje vjenčanice! Apsolutno nitko nije vidio haljinu do tog dana, isplatilo se čekati", piše mladenka uz svoju fotografiju i hashtage poput "#pinkweddingdress" i "#whitewedding".

U videu je pokazala prijateljice i djeveruše odjevene u bijelo, a neki su TikTok pratitelji komentirali da su 'sigurno glumile oduševljenje' kad im je pokazala vjenčanicu.

@camillelescai

Wedding dress reveal! Absolutely no one saw the dress until the day of, it was worth the wait! #weddingtiktok #bridaltiktok #bridalfirstlook #firstlook #firstlookwedding #pinkwedding #pinkweddingdress #pinkweddinggown #bridetok #weddingtok #bridesmaidfirstlook #whitewedding #blackandwhitewedding #weddingdress #bridallook #firstlook #bridalgown @Liv :) @Anne-Marie Randall

♬ This Will Be (An Everlasting Love) - Natalie Cole

"Izgleda kao maturalna haljina!", napisala je jedna osoba u komentarima, dodavši: “Najviše se bojim da biti nekom djeveruša i morati glumiti ako dođe u takvoj haljini!".

"Veliko ne! ", piše druga. “Ipak, ako je ona zadovoljna na svoj dan, treba ju podržati”.

"Treba na svoj poseban dan privuči pažnju na sebe!”, komentirala je treća, prenosi NY Post.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije