Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Mislite na svoje zdravlje i online kupnjom ostvarite dodatne popuste i pogodnosti

Doktori
Foto: Shutterstock
19.11.2019.
u 09:01

Možete li se sjetiti kada ste posljednji put bili na liječničkom pregledu, obavili neku pretragu, podigli lijekove na recept, a niste platili ništa?

"Nisam znao da je moguće da netko nema dopunsko zdravstveno osiguranje jer je to nešto što imaju svi. No, evo, moj brat je završio u bolnici. Liječenje je trajalo tjedan dana, pregledi, pretrage, nakupilo se više tisuća kuna. Ni palo nam nije napamet da nema dopunsko i da će morati platiti te usluge", dijeli s nama obiteljsko iskustvo Robert S. iz Zagreba, srednjoškolski profesor.

Možete li se sjetiti kada ste posljednji put bili na liječničkom pregledu, obavili neku pretragu, podigli lijekove na recept, a niste platili ništa? Upravo je sve to, umjesto vas, platila vaša polica dopunskog osiguranja. Korisnik ugovorenog dopunskog zdravstvenog u Croatia osiguranju svih tih troškova nema. Svi koji u Croatia osiguranju do 30. studenog ove godine ugovore policu dopunskog zdravstvenog osiguranja online, ostvaruju i 15 posto popusta na osnovno pokriće te imaju pravo na gratis B-listu lijekova u prvoj godini. Također, sve osiguranike očekuje i digitalna iskaznica u mobilnoj aplikaciji Moja Croatia.

Policom dopunskog zdravstvenog osiguranja u Croatia osiguranju pokrivaju se sve doplate bez ograničenja, što znači da uslijed iznenadne bolesti nećete ostati bez svoje police.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije