Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Mislila je da treba na zahod, a onda 10 minuta kasnije na benzinskoj pumpi – rodila sina

TikTok
18.10.2021.
u 10:31

Iako je znala da je trudna te je počela osjećati poriv da mora gurati, mislila je da treba na zahod, nije očekivala da će roditi

Kaitlyn Fullterton bila je u vožnji sa svojim suprugom Sergiom Mancerom kada je osjetila potrebu koristiti zahod. Iako je bila trudna, ovaj poriv osjećao se kao normalna potreba za zahodom, pa je zamolila Sergia da se zaustavi na najbližoj benzinskoj postaji. Par se parkirao na odmorištu u Beasleyu u Teksasu. Bili su šokirani kad im se samo 10 minuta kasnije – rodila beba.

Prisjećajući se trenutka kada je dobila sina, Kaitlyn je za Metro rekla: "Vozili smo se i osjećala sam kao da moram početi gurati, pa sam mislila da moram u toalet. Stalno sam osjećala pritisak, a kad sam ustala, pukao mi je vodenjak."

@mancerakaitlyn

You wouldn’t believe it, unless you saw it happening. 😅 YT: The Mancera Family #naturalbirth #laboranddelivery #part2 #DontSpillChallenge #fypシ

♬ chicken tikka - hannah

Kaitlyn, koja ima još jednog sina sa Sergiom, počela je dobivati ​​kontrakcije. Rodila je dijete u zahodu u šokantnoj situaciji. Ostali kupci koji su čuli komešanje u toaletu, pitali su mladu ženu je li dobro, a ona ih je zamolila da kažu što se dogodilo njezinu suprugu.

"Bio sam na mobitelu i 10 minuta kasnije pojavila se žena i rekla: 'Hej, tvoja supruga je upravo rodila', a ja sam rekao:" Što? Stvarno?" ispričao je Sergio koji u početku nije vjerovao u ono što mu je rečeno pa je potrčao u zahod da vidi svoju suprugu.

Ubrzo su stigli bolničari, a Kaitlyn i beba odvezeni su u bolnicu Sugar Land, gdje je ustanovljeno da su oboje potpuno zdravi.

Obitelj sada uživa u životu s novim članom, podijelivši na Instagramu informaciju da su bebu nazvali Callihan, a video koji su objavili na TikToku odmah nakon poroda prikupio je više od 19 milijuna pregleda.

Zašto je dan rođenja najopasniji dan života:

1/3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije