Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA DAMA VOLI HAMBURGERE, A KALORIJE TOPI PILATESOM I DIZANJEM UTEGA

Michelle Obama liniju održava tjelovježbom u 4.30 ujutro

obama
Reuters
29.09.2009.
u 11:50

Kad je hrana u pitanju, ključ je, ističe, u umjerenosti. U Bijeloj kući često se na stolu nađe Michelleina omiljena brza hrana kao što su hamburgeri, a cijela obitelj voli jesti i pite.

Dok se druge slavne osobe odriču omiljene hrane, a pržene krumpiriće posljednji put okusili su kao tinejdžeri, prva dama Amerike koja zadivljuje svojim lijepo oblikovanim mišićima, otkriva kako joj ne pada na pamet patiti zbog vitke linije.

- Bila bih u depresiji kad ne bih smjela jesti hranu koju volim - istaknula je Michelle u intervjuu za časopis Prevention. U četrdesetima je, kaže, u boljoj formi nego ikad prije što zahvaljuje svakodnevnom ustajanju u 4.30 ujutro kako bi se bavila tjelovježbom koja uključuje pilates, kardio vježbe, rastezanje i dizanje utega, a najviše voli raditi vježbe za ruke.

- Sad kad djeca nisu više mala, imam više vremena za tjelovježbu. Prije Barackove kampanje bila sam u tip-top formi, a zatim se moj muž kandidirao za predsjednika - u šali kaže gospođa Obama.

Kad je hrana u pitanju, ključ je, ističe, u umjerenosti. U Bijeloj kući često se na stolu nađe Michelleina omiljena brza hrana kao što su hamburgeri, a cijela obitelj voli jesti i pite. A da slasne hrane u kući nikad ne nedostaje, brinu se kuhari za koje prva dama ima samo riječi hvale.

- Ako volite pitu, ona će uvijek biti na stolu, za svakim obrokom. Stoga je to za mene postavljanje novih granica. Bila sam u iskušenjima, ali sada uspješno balansiram - kaže Michelle.

- Ne želim da moje kćeri budu opsjednute hranom. Kod nas brza hrana nije zabranjena, ali ih odgajam tako da razmisle o svom izboru. Kad moja starija kćer pita "Mogu li dobiti pite?", ja joj kažem "Zar je nisi jučer jela? Pa, što onda misliš?". Nakon toga sama dođe do zaključka da sam u pravu i da ne bi trebala jesti pitu svaki dan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije