Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Merkur osiguranje i poznati fotograf Damir Hoyka biraju najfotografiju zdravog života

Na foto natječaj Merkur osiguranja i Fotosofie bit će moguće prijaviti do tri fotografije koje slijede misao: 'Vjerujem da je ovo što prikazujem na fotografiji dobro za moje zdravlje.'
29. prosinca 2014. u 14:14 0 komentara 306 prikaza
Damir Hoyka
Foto: PR FOTO

Nakon uspješnog lansiranja časopisa aktivni & zdravi, Merkur osiguranje nastavlja s projektom podizanja svijesti o zdravom načinu života pa tako u suradnji s poznatim fotografom Damirom Hoykom organizira foto natječaj i izložbu na temu “Zdravlje i ja“.

Fotografije na natječaj možete prijaviti od 27. do 31. prosinca, a jednodnevna izložba održat će se u 16. siječnja u galeriji Greta.

Merkur osiguranje nastavlja s projektom podizanja svijesti o zdravom načinu života pa tako u suradnji s poznatim fotografom Damirom Hoykom organizira foto natječaj. Jednodnevna izložba na temu “ Zdravlje i ja“ održat će se u petak, 16. siječnja u galeriji Greta gdje će se predstaviti 20 najuspješnijih radova zaprimljenih tokom Merkurova foto natječaja. Izložba je zamišljena kao svečani završetak foto natječaja na kojemu će se proglasiti pobjednici i dodijeliti bogate nagrade.

Na foto natječaj Merkur osiguranja i Fotosofie bit će moguće prijaviti do tri fotografije koje slijede misao: 'Vjerujem da je ovo što prikazujem na fotografiji dobro za moje zdravlje.' Na web stranici Fotosofie http://www.fotosofia.info prijaviti se mogu sve fotografije - bili na njima ljudi, priroda, predmeti ili nešto drugo - sve dok dočaravaju zdrav i aktivan život.

Fotografije na natječaj možete prijaviti od 27. do 31. prosinca, a publika i stručni žiri u sastavu: Tamara Aye, voditeljica marketinga Merkur osiguranja, Gaella Gottwald, likovna umjetnica i kreativni konzultant te Damir Hoyka, samostalni umjetnik i fotograf prijavljene će fotografije ocjenjivati od 1. do 5. siječnja.

Za fotografije koje od žirija i publike osvoje prva tri mjesta Merkur osiguranje osiguralo je vrijedne nagrade.

Gorenje WaveActive
ONI RADE DOK SE VI ODMARATE
Kako život učiniti jednostavnijim?

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.