Mazali ste svinjsku mast na kruh, ali više je ne jedete? Bit će vam žao što ovo niste znali
Monica Reinagel svjetski je poznata nutricionistica koja često daje savjete o zdravoj prehrani, a razbija i mitove o hrani. Otkrila je koje namirnice, iako vjerujemo suprotno, možemo konzumirati češće
Komentari 17
Ne čista,nego kosana mast,prefina.
Mi smo,davno je to bilo,kruh namazan mašću i izrezan na kockice,pošećeren,zvali kolači.
za ove neke komentatore je najbolje da pođe sa mojim kravama na ispašu
Dok ne probam lava za mene je pajcek kralj zivotinja.
Dobra sv. mast od svježe sirovine miriši i zdrava je i ukusna, naročito od crnih svinja tzv pfeiferica.
izvor masnoća je najbolji iz orašastih plodova i ribe, a ne ulja, a još manje maslaca i drugog..
..meni se meso gadi, isto i masnoća poput masti, špeka i sl. to mi je odvratno i nikada to ne bih jela.
Svinjska mast !? Fuuuj !
Ne nasjedajte, svo meso je nezdravo, pogotovo današnje meso, pogotovo svinjetina, a pogotovo svinjska mast. Ne kažem da treba prestati jesti meso, ali ga treba izbjegavati.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
E volio sam ju. Još posoljenu, ma milina. Onda je doktorica rekla da imam masnoće i da ne smijem :(