Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'muke po vešu'

Mama 4 djece podijelila super trik za razvrstavanje veša, a pratitelji je prozvali lijenom

shutterstock
08.02.2023.
u 14:30

Ja moram samo odjeću ravno iz sušilice ubaciti u pravu košaru i odnijeti im u sobe, nakon čega nastavljam sa svojim životom, rekla je.

Svatko tko ima veliku obitelj zna koliko energije i vremena može uzeti samo razvrstavanje, pranje i sušenje veša, a zbog toga je jedna mama četvero djece na TikToku pokazala kako si ona taj posao olakša.

Amerikanka Tiffany je objasnila da za svako svoje dijete ima zasebnu košare za veš što joj, kaže, olakšava razvrstavanje kad ga vadi iz sušilice jer komade odjeće odmah svakom djetetu ubacuje u njegovu košaru.

Genijalan razlog da u perilicu ubacite - crni papar!

1/6

Dodala je i da isto tako opranu dječju odjeću nikada ne slaže; već košaru svakog djeteta odnese u njegovu sobu i ostavi da sami svoju odjeću slože na police ili u ormar. 

"Da, nazvali su me lijenom zbog ovoga, ali ja mislim da je sve što mi olakšava život genijalno", rekla je u svom TikTok videu koji je podijelila na računu @tiffanyajlee. 

"Kao što vidite, iza sebe imam košare, po jednu za svako dijete. Ja moram samo odjeću ravno iz sušilice ubaciti u pravu košaru i odnijeti ih djeci u sobe, nakon čega nastavljam sa svojim životom", rekla je.

- Ali na njoj su ostali nabori, ja ne bih mogla da to ne popeglam - napisala je jedna pratiteljica.

@tiffanyajlee don't mind these very intense pajamas 🤣 #laundryhack #familyof6 #laundrytok #fyp #laundryroom ♬ original sound - Tiffany

"Ni ja, imam noćne more o zgužvanoj odjeći", dodala je druga, no mnogi su se složili s Tiffany da njen način ima smisla i da je sve što olakšava i skraćuje vrijeme koje se izgubi na veš - genijalno.

"Ja čak ne idem ni tako daleko, već pustim da svatko po sušilici traži svoje stvari!", priznala je jedna mama.

"Da!! Ni ja djeci ne slažem odjeću, previše sam ih puta gledala kako sve odmah 'rasture' nakon što bi ja dva sata slagala..., nitko nema vremena za to!", komentirala je druga, a prenosi Mirror.

Mama na forumu pokrenula raspravu: 'Treba li moja 9-godišnja kći brijati noge?'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije