Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije kako se čini

Maleni korgi svojim nestašlucima šokirao je i uplašio ljude: "Kako netko može ovo objaviti?"

Facebook
30.03.2020.
u 07:00

Gody je štene koje voli upadati u nevolje, ali ova nevolja uplašila je njegovog vlasnika.

Jedan maleni nestašan korgi uplašio je svog vlasnika i ljude na društvenim mrežama kada su mislili da je mrtav, ali stvar zapravo ne može biti dalje od istine, prenosi mirror.co.uk. Korgi Gody uplašio je svog vlasnika kada ga je njegov vlasnik ugledao kako leži cijeli prekriven crvenom tekućinom. Prava scena koja je izgledala kao iz nekog horor filma, zapravo se pokazala nestašlukom malenog psića.

Foto: Facebook/RTL

Ispalo je da je Gody pronašao pitaje, koje je zatim pojeo toliko da se nije mogao kretati te se onda uvaljao u ostatke voća i pretvarao se da je mrtav. Vlasnik je zatim fotografije podijelio na svom Facebook profilu, gdje je izazvao veliku šokantnu reakciju, sve dok ljudi nisu shvatili što se ustvari dogodilo.

Foto: Facebook/RTL

“Kada sam prvo ugledao ovo, pomislio sam zašto bi netko ovo objavio, ali onda sam pročitao što se dogodilo. Moj Chewy bi napravio istu stvar, ima malo korgija u sebi”, glasio je jedan komentar. “Ovo me toliko prestrašilo! Sada umirem od smijeha, potpuno tipično za korgija”, složila se jedna korisnica. “Toliko je presladak! Imala bih srčani kada bih ga takvog pronašla, dok ne bih shvatila da je to voće”, komentirala je jedan korisnica.

Upoznajte psića Finleya kojeg uspoređuju s poznatim rock zvijezdama:

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kaptol
08:56 30.03.2020.

Kakav pas takav vlasnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije