Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Majka zgrožena komentarom šefa nakon povratka s porodiljnog: 'Višak kilograma ti stvarno grozno stoji...'

shutterstock
06.07.2022.
u 16:30

Mamu su u to vrijeme branili njezini kolege s posla, a kasnije ju je njezin menadžer pitao bi li večerala s njim kako bi se ispričala za ono što je rekao, što je ona odbila.

Jedna se žena nedavno požalila da ju je šef nazvao debelom, samo nekoliko tjedana nakon što se vratila na posao nakon porodiljnog dopusta.

Objasnila je i da je dok je bila odsutna u uredu zaposlen i novi menadžer kojeg nije upoznala i isprva je mislila da je ljubazan i pristojan. No, jednog dana tijekom pauze za ručak rekao je da joj je težina "neatraktivna" i nazvao ju je "jedinom debelom ženom na odjelu".

U to su je vrijeme branili njezini kolege s posla, a kasnije ju je menadžer pitao bi li večerala s njim kako bi se ispričao za ono što je rekao, što je ona odbila.

Konobari poručuju: Nemojte ovo raditi, od toga nam se diže kosa na glavi!

1/8

U objavi na Redditu objasnila je: "Imam 32 godine i radim u dobroj tvrtki s dobrom plaćom. Nedavno sam se vratila s porodiljnog dopusta nakon što sam rodila sina. Sve je novo, pogotovo s novim menadžerom." Doista djeluje lijepo i prijateljski, ali ima naviku reći što misli bez oklijevanja. Prošlo je tjedan dana otkako se ovo dogodilo. Ručali smo zajedno kad je spomenuo moju težinu i kako neprivlačno izgleda to što sam jedina ' debela žena u našem odjelu.”

"Budući da nije prošlo dugo otkako sam rodila, još sam emotivna zbog hormona i ne mogu prestati plakati pred svima. Jedna moja kolegica s posla, koja je dosta starija, izgrdila je našeg menadžera i rekla mu da je trudnoća teška i da ne bi trebao govoriti takve stvari kad nikad nije imao tegobe koje ja imam”, dodala je.

Sutradan ju je nazvao menadžer i pozvao je u otmjeni restoran, što je odbila. Rekla mu je da to nije potrebno, ali kao odgovor na to što mu je odbijena večera isprike, šef je imao još komentara, nazivajući je "arogantnom" zbog njezinih postupaka, kako prenosi Mirror.

“Kasnije je na sastanku pozvao sve i najavio da ja neću prisustvovati jer sam žena koja je previše arogantna da prihvati njegovu ispriku i da bi on radije da ostanem kod kuće. Odlazim kući plačući i sve sam ispričala mužu. Znam da je on umorniji od mene, ali jako cijenim to što mi je rekao da sam jaka žena i da trebam pronaći novi posao. Imam vrlo nisko samopoštovanje, što me čini jako tužnom. Tamo radim skoro 8 godina”, nastavila je.

Komentatori objave na Redditu bili su čvrsto na ženinoj strani, a mnogi su je poticali da podnese službenu pritužbu HR-u na ponašanje svog šefa.

"Otišla bih u HR jer je diskriminatoran i promiče neprijateljsko radno okruženje”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Prijavite ga. On vas maltretira. Njegovi komentari o vašem izgledu su totalno neprofesionalni te vas je namjerno ponizio i kaznio pred kolegama."

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'

Ključne riječi

Komentara 2

IP
ipaden3
00:08 07.07.2022.

Taj sef je sigurno homoseksualac,takva je vecina danasnjih sefova u odijelima i kravatama,neki od njih su cak i ozenjeni ljudi,takvih se posebno treba cuvati,njima zena sluzi samo kao paravan a oni ustvari stemaju kolege na poslu fuj...

Avatar DvaDinaraDruže
DvaDinaraDruže
17:07 06.07.2022.

Joj daj svi su danas osjetljivi ko neke dive. Alo, ako imaš viška kilograma to nije ni dobro ni zdravo. Šta se svi moramo praviti da je to u redu da se neka mimoza ne bi naljutila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije