Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJE I POSLIJE

Majka otkrila genijalan trik za uklanjanje mrlja! Rezultat je nevjerojatan!

02.06.2019.
u 18:55

Ova jeftina metoda čišćenja mogla bi vam skratiti mnogo živaca!

Ovih je dana žena u Facebook grupi 'Cleaning Hacks' podijelila svoj trik za uklanjanje masnih mrlja s odjeće. Žena po imenu Clare napisala je kako joj je sin pomagao suprugu promijeniti gumu na automobilu, te se kući vratio sav prljav. Njegova je odjeća bila prekrivena crnim, masnim mrljama, te Clare nije znala na koji je način očistiti. 

- Puno sam puta pročitala kako cola pomaže pri otklanjanju masnih mrlja, prljavštine, kao i ulja, pa sam odlučila iskušati tu metodu na sinovoj odjeći- napisala je Care. 

Foto: Facebook/RTL

Care je kupila dvije boce cole te je njome natopila sinovu prljavu odjeću. Ostavila je odjeću tako cijelu noć, a kada je ujutro provjerila stanje, bila je i više nego ugodno iznenađena. Uostalom, podijelila je fotografije odjeće prije i poslije, tako da se i sami možete uvjeriti.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Kaladin
Kaladin
19:56 02.06.2019.

Stvar je u sodi. Jeftinije bi prošla da je razrijedila posudicu sode u vodi...

DU
Deleted user
19:57 02.06.2019.

Žena je otkrila nešto što je pročitala na internetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije