Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grozna situacija

Majka odbila doći na vjenčanje svoje kćeri - jer je zaljubljena u njezinog zaručnika

Shutterstock
16.11.2021.
u 12:30

"Kaže da je nesretna u braku s mojim ocem i da u mom zaručniku vidi ono što nikad nije imala."

Koliko god se mladenci veselili i bili uzbuđeni, priprema za vjenčanje rijetko prođe bez nekog stresa. Kada je u pitanju organiziranje jelovnika, sale, benda i sličnih stvari, brzo se pronađe neko rješenje, ali što onda kada vam netko od uzvanika pokvari ovaj veliki dan i prije nego je došao, do te mjere da poželite sve otkazati i samo pobjeći? 

U takvoj situaciji našla se jedna mladenka, a cijelu priču podijelila je na forumu WeddingBee.

"Zaručena sam za predivnog čovjeka kojeg sam upoznala prije dvije godine. Veza nam je stvarno odlična, nisam mogla pronaći boljeg partnera", započela je priču.

Kaže da je zaista blizak s njezinom obitelji, od samog početka, i puno su vremena proveli svi zajedno. Zbližio se i s njezinom majkom jer oboje vole tenis, pa ponekad odu igrati - i tu se javlja problem.

Njezina majka joj je priznala svoje osjećaje, odnosno da je zaljubljena u njezinog zaručnika. "Kaže da je nesretna u braku s mojim ocem i da u mom zaručniku vidi ono što nikad nije imala."

Vjenčanje na Zoom-u! Upoznali su se tijekom pandemije, nikada se nisu vidjeli uživo: "Nikada nisam mislila da će se ovo meni dogoditi!"

Buduća mladenka je, malo je reći, ostala šokirana izjavom majke koja joj je odmah naglasila da se između njih dvoje nije ništa dogodilo, ali da ipak neće prisustvovati vjenčanju jer ne može to gledati sve dok ima osjećaje prema njemu, prenosi Daily Star.

"Ostala sam bez riječi, samo sam otišla. Sve sam ispričala zaručniku, a on ju je odmah nazvao i rekao da je zaista neprimjereno sve što je rekla i da se nikada ništa neće dogoditi između njih. Plakala je i govorila da je svjesna svega, ali ne može si pomoći."

Žena kaže da joj se majka ispričala putem poruke, ali je svejedno naglasila da ne može protiv osjećaja. "Sve sam rekla ocu, a on je odselio u hotel i želi da majka potraži stručnu pomoć. Da situacija bude još gora, zaručnik se počeo udaljavati od mene."

Iako nije tražila neki poseban savjet drugih korisnika foruma, već je samo htjela negdje 'izbaciti' frustraciju, ljudi su joj pisali da joj majka nije ovo nikada trebala reći, ali da vjerojatno treba pomoć i razgovor s nekim stručnjakom.

"Očito je da nije u dobroj situaciji, koliko god si ljuta pokušaj joj pomoći", napisao je netko, ali autorica objave nije se više javljala, pa nije poznato kako se sve odvija.

Mladenka na udaru optužbi: Nije dopustila djevojčici da odjene haljinu superheroja

1/4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije