Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manekenka s nogometašem Mihaelom Mikićem dobila prvo dijete

Ljupka Gojić-Mikić carskim rezom rodila kćer Janu

Ljupka Gojić
vl
25.11.2009.
u 18:43

Manekenka Ljupka Gojić-Mikić rodila je danas u 16.30 sati zdravu djevojčicu. Na porodu u poliklinici Podobnik bio je i ponosni tata Mihael kako bi pružio podršku svojoj Ljupki.

Manekenka Ljupka Gojić-Mikić, supruga nogometaša Mihaela Mikića, rodila je u 16.30 sati svoje prvo dijete - kćer Janu. Ljupka je rodila carskim rezom, a djevojčica je duga 48 centimetra i teži 2800 grama. Mikići su Janu "dočekali" u poliklinici Podobnik, a Mihael je tijekom porođaja bio uz suprugu.

U još jednom djetetu već šest dana uživa i TV urednica i voditeljica Sanja Mikleušević-Pavić koja je s drugim sinom kući došla u subotu. Sa suprugom Damirom dvoji oko imena koje bi nadjenuli sinu, a u igri su tri: Jakov, Jerko i Rafael.

– Divna je beba. Imamo malih problema s dojenjem, budi se svaka dva-tri sata, no najvažnije je da je živ i zdrav. Moj stariji sin, 4,5-godišnji Niko, bio je u početku malo zbunjen, ali sad brata stalno želi držati na rukama – ispričala nam je Sanja.

Pojačanje je stiglo i u glumačku obitelj Ojdanić – Orhel. Naime, glumica Ecija Ojdanić i njezin suprug, redatelj Robert Orhel dobili su sina Jakova. Dječačiću se nije žurilo, pa je rođen nekoliko dana nakon predviđenog termina. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije