Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"iritantni suputnici"

Ljudima odjednom smeta kad se žene šminkaju (!) na javnim mjestima

Shutterstock
09.10.2018.
u 06:55

BBC je napravio jednu anketu pa upitao svoje čitatelje koji im suputnici u podzemnoj i na busu najviše smetaju

Između ostalog, pojavila se i kategorija "žena koje se šminkaju za vrijeme vožnje". Ovo je razljutilo mnoge žene na društvenim mrežama, ali i novinarke na engleskim portalima koje ne razumiju kako su se žene koje se šminkaju i pritom nikome ne smetaju, našle u istoj ladici s ljudima koji u javnom prijevozu režu nokte, glasno pričaju, glasno žvaču hranu, skidaju cipele i voze se bosi.

Michael Boyd, 61, za BBC je rekao da ga je jedna žena (nećete vjerovati!) zaprašila puderom po licu, ali i da je do njega slučajno došao parfem jedne druge žene. 

Anonimna žena koja radi u podzemnoj željeznici rekla je kako je vidjela kompletne "make overe" na polusatnim vožnjama. (Čudo!)
"Stavljala je puno pudera, blendala ga, konturirala lice, stavljala olovku za usne, ruž, sjenilo, olovku za oči, umjetne trepavice i zatim završila s puderom u prahu, kako bi sve ostalo na mjestu", piše BBC. 

"Postalo je normalno ujutro nositi navike iz kupaonice na vožnju podzemnom, kako bi dulje spavali ujutro", kažu. 

>> Pogledajte koje fotografije na Instagramu dobivaju najviše "lajkova"

 

Ključne riječi

Komentara 20

OB
ObrenM
07:32 09.10.2018.

Ajmo feministkinje!Kako ste pocele uskoro ce se propagirati zamjena ulozaka i sex u javnosti.Sa druge strane,ako netko od muskaraca dobaci kompliment,da je doticna "slatka" vjerovatno ce biti tuzen za seksualno uznemiravanje.Naprijed BABE,LGBT i ostale bljuvotine.

AA
AAAAAA
08:45 09.10.2018.

ninice - šminkanje je znak kojim žene ističu svoj spol što nije u suglasju sa Istambulskom konvencijom - dakle zabraniti smjesta!

SM
silva.mi.66
08:27 09.10.2018.

Balavica u vlaku me pitala da joj držim ogledalo dok se šminka. Samo sam je pogledala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije