Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talenti

Little Wonder: Mala tvornica čudesnog nakita Selme Štrkljević

Selma Štrkljević (1)
Foto: Alma Štrkljević
1/6
11.02.2012.
u 14:00

Dvadesetosmogodišnja Splićanka, čekajući rezultate diplomskog rada, shvatila je da njezina ljubav leži u dizajniranju nakita. Little Wonder doista je vrijedan truda!

Little Wonder, brend koji je u kratkom roku postao prepoznatljiv po svojim statement ogrlicama, narukvicama i naušnicama napravljenih od prirodnih materijala, prava je strast povjesničarke umjetnosti i talijanistice Selme Štrkljević. Rođena u splitskoj obitelji koja se dugo godina bavi pleteninom, Selma je od malih nogu izgradila strast prema modi i dizajnu, ali i primijenjenoj umjetnosti.

- Ideje pronalazim posvuda od modnih časopisa, umjetnosti, prirode, a ponekad se jave iz samog materijala kojeg imam ispred sebe. Volim koristiti prirodne materijale poput pamuka, lana i kože te ih kombinirati s poludragim kamenjem. Materijale nabavljam najčešće u Munchenu, Parizu, Londonu, ali naravno neke i u Zagrebu i Splitu. Najdraže mi se s putovanja vratiti sa zanimljivim materijalima - rekla je Selma.

Rezultat njezinog talenta i ljubavi je kolekcija napravljena od lana, pamuka, kože, poludragog kamenja i riječnih bisera. Više informacija na Facebook stranici Little Wonder.     

Ključne riječi

Komentara 2

RE
rexuljige
15:00 11.02.2012.

Sve je prekrasno, al platnene ogrlice s s cvjetnim dodacima su mi posebno kul! http://www.gricni.com/little-wonder

IM
immortella
11:49 12.02.2012.

jako lijepo i maštovito. bravo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije