Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super savjet
Povratak na članak

Kuhari otkrivaju: Većina ljudi pri kuhanju jaja radi ovu pogrešku, a evo kako je ispraviti

Omlet, kajgana, jaja na oko, kuhana jaja... Jaja su vrlo svestrana namirnica, ali kod kuhanih jaja većina ljudi radi jednu pogrešku.

Komentari 2

TI
tico123
08:48 02.06.2020.

koliko ja znam kada voda zakuha jaje je kuhano ali na mekano a da bi bilo na tvrdo treba mu još 5 min u kipučoj vodi i to je provjereno 100 posto mada je ova tema totalno bezveze

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.