Kamenac u kuhalu za vodu više neće biti problem uz ova dva sastojka
Postoje dva načina kako očistiti kamenac, a oba su jednako djelotvorna
Komentari 4
RO
uf koje revolucionarno otkrice! jos od marije terezije!!!!
DU
Da, znali smo.
MI
Veliku žlicu limunske kiseline staviti u 2 dcl vode i uključiti kuhalo....ostaviti 20-ak min i isprati vodom. Rezultat - kuhalo izgleda kao novo. Kod čestog korištenja kuhala napraviti čišćenje jednom tjedno.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Stavih alkoholni ocat, OSTAVIŠ 15 - 20 minuta, BEZ PROKUHAVANJA, i kvit! Nema intenzivnih mirisa! Čuj ovo, kuhanje octa! Idiotarije!