Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kreće shopping manija, donosimo gdje su najveći popusti

Westgate Shopping City
Foto: Shutterstock
28.11.2019.
u 10:20

CRNI petak tradicionalno se održava četvrtog petka u studenom. Ove godine crni petak pada na 29.11. – odnosno ovog tjedna. Većina trgovina nudi manje ili veće popuste, a mi smo napravili popis s najboljim ulovima u gradu!

Trgovački centar Westgate Shopping City, koji je unazad nekoliko mjeseci otvorio brojne nove trgovine, nudi popuste do čak 80%, a mi vam otkrivamo i koje:

Möbel Land – do 70%
Prodavač premium namještaja Möbel Land daje do čak 70% popusta! U Möbel Landu se mogu pronaći poznati svjetski brandovi namještaja – kao što su Richmond, Hefel, Rolf Benz, Ewe, Louidice&D…

Reserved & Reserved Kids – do 50%
Poznati modni brand Reserved u Westgateu će sniziti svoje kolekcije do čak 50%! Ovaj veliki popust na dio asortimana idealan je povod za obnoviti garderobu i pripremiti se na zimu koja tek dolazi. U Westgateu Reserved ima veliki asortiman za žene, muškarce ali i djecu u sklopu posebnog Reserved Kids odjela.

Babycenter – do 50%
Babycenter koji je u Westgateu nedavno otvorio svoju najveću poslovnicu na čak 2.500 'kvadrata', ovaj crni petak nudi popuste do čak 50%. Toliko su snižene određene autosjedalice i igračke, a na popustu su i kolica, dječja odjeća i obuća te sav ostali asortiman.

Mohito – do 40%
Modni brand za žene, Mohito, u Westgate povodom Black Fridaya daje čak 40% popusta na dio asortimana.

Prima – do 80%
Poznati hrvatski proizvođač namještaja, Prima, od ove godine ima trgovinu i u Westgateu gdje su popusti do čak 80%.

Imamo ideju i što s klincima dok ste vi u shoppingu
Shopping s klincima i nije lagan zadatak, ali mi imamo rješenje i za to!

Family Park je igraonica, ali ne bilo kakva dječja igraonica – već najveća dječja igraonica s velikim toboganima, PlayStation zonom, 4D simulatorom, mini-kartingom i mnoštvom drugog sadržaja kojeg djeca tek trebaju otkriti.

Inače, u sklopu igraonice su i četiri rođendaonice u kojima klinci mogu proslaviti rođendan pod nadzorom stručnih animatora, kao i restoran, kafić, zabavni corner za nešto starije klince i – dječje kino!

Koji te još super popusti očekuju ovaj vikend u Westgateu, možeš provjeri na www.westgate.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije