Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kraj krhkosti i ispadanja kose. Revolucionarna terapija je već dostupna!

Kosa
Promo
12.03.2023.
u 08:00

Gotovo svi imaju problema s ispadanjem kose. Slaba, bez sjaja, lomljiva i rijetka kosa oduzima životnu radost i otežava normalno funkcioniranje. Na sreću, postoji rješenje!

Hrvatski znanstvenik razvio je prirodnu, sigurnu i jednostavnu formulu koja sprječava ispadanje kose i obnavlja gustu, jaku kosu, oslobađajući je od lomljivosti, upale vlasišta i elektrizacije. Kao rezultat, vraća kosi zdravlje i prirodan, mladenački izgled u kratkom roku.

Profesionalni medicinski časopisi su već ovaj tretman nazvali "pionirskim otkrićem na području kozmetologije", a profesor je za svoje postignuće dobio niz nominacija za prestižne nagrade.

Korištenje metode je potpuno sigurno za organizam, što dokazuju brojna istraživanja obavljena kod nas i u inozemstvu. Ona pokazuju da metoda ima više od 98% učinkovitosti.

Zahvaljujući njoj, osobe u dobi od 21-93 godine u samo 28 dana postigle su spektakularne učinke u borbi protiv gubitka kose, uklanjanju lomljivosti i suzbijanju svih kožnih problema, prhuti, upala ili komplikacija nakon ispadanja kose. Bez obzira na dob i uzrok i trajanje problema.

Dobra vijest je da sada možete isprobati metodu uz subvenciju. Detalji na stranici:

Kliknite ovdje i vratite zdravu, gustu i jaku kosu u 28 dana >>>

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije