Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolno...

Koji je najgori način na koji vas je netko ostavio? 'Moja obitelj i ja spalili smo njegove stvari'

Shutterstock
01.07.2019.
u 15:43

Korisnica Twittera Redtoria pokrenula je raspravu među svojim pratiteljima, a odgovori su, u najmanju ruku, zanimljivi.

Redtoria je pitala jedno vrlo jednostavno pitanje: "Koji je najgori način na koji vas je netko ostavio", a počeli su stizati najbizarniji odgovori. Od toga da su ljudi pisali o svojim srednjoškolskim ljubavima pa do odgovora kako je "jedini pristojan način da se prekine s nekime – smrt". Donosimo vam neke od najgorih prekida.

Ostavio me na rođendan

"Moj dečko iz srednje škole odveo me na plažu za moj 15. rođendan, dao mi je ogrlicu i cvijeće te rekao: 'Trebali bismo prekinuti', a zatim me pustio da hodam sama kući više od tri kilometara. Poslije mi je prijateljica koja je bila u vezi s njegovim prijateljem rekla kako je prekid na rođendan isplanirao četiri mjeseca ranije." 

"Obiteljski problemi"

"Rekao mi je da trenutačno ima previše obiteljskih problema. Oboje smo plakali. Mislila sam da govori o svojim roditeljima. Poslije sam doznala da pod obitelj misli na svoju ženu i petero djece."

Prekid pozivom 

"Suprug me nazvao dok sam bila na poslu i rekao da je naš brak gotov. Mislila sam da smo savršeno sretni."

Samo me izignorirao 

"Prestao je komunicirati sa mnom kada sam mu rekla da sam možda trudna (što nisam bila). Nije važno. Definitivno nije bio moja srodna duša."

Prekid na Badnjak

"Badnjak, preko e-maila. Ja i moja obitelj spalili smo njegove stvari na travnjaku"

Imao je ženu 

"Moj dečko, s kojim sam bila dvije godine, rekao mi je da ima ženu."

Ostavio me pa sam ga morala voziti kući 

"Otišli smo na ručak, a onda smo stali na mjesto gdje smo se prvi put poljubili. Dao mi je ogrlicu na kojoj je pisalo 'zaboravi me' i ostavio me. Onda sam ga morala voziti kući."

Na Trešnjevački plac otišli smo po ljubavne savjete, evo što kažu kumice: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije