Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kiehl’s predstavlja renovaciju ultra facial oil-free gel kreme za 24-satnu hidrataciju bez masnog sjaja

Kiehl’s
24.06.2021.
u 14:49

Nakon nanošenja koža je 99% više hidratizirana i ne masti se do 8 sati

Nedavna istraživanja klimatskih promjena govore da svijet postaje topliji i vlažniji – što bi moglo stvarati probleme osobama s masnom kožom. Zapravo čak i povećanje temperature od 1 °C može rezultirati povećanjem stvaranja sebuma od 10% – zbog čega se koža može doimati masnijom i biti sklonija aknama i prištićima. Masniji tipovi kože također su skloniji dehidraciji i oštećenju zaštitne barijere kože zbog prekomjernog uklanjanja viška sebuma s kože u želji da ne bi izgledala sjajno. Kao odgovor na rastuću potrebu potrošača za hidratacijom bez masnog sjaja, Kiehl’s ponosno predstavlja novo i poboljšano izdanje Ultra Facial Oil-Free gel kreme – sa stručno osmišljenom formulacijom za mješovitu i masnu kožu. Prvi put predstavljena 2013. godine, nova formulacija bez alkohola ima istu omiljenu teksturu gela koji pruža trenutni osjećaj hlađenja, s novom, specijaliziranom tehnologijom sastojaka koji smanjuju izgled viška sebuma na koži. Brzo se upija i daje svjež osjećaj bez ostavljanja tragova. Ultra Facial Oil Free gel krema klinički dokazano* pruža dugotrajnu, esencijalnu hidrataciju i smanjenje sjaja  mješovite i masne kože – čak i u uvjetima ekstremne topline, vlage i zagađenja.

Pružajući trenutan osjećaj hlađenja po nanošenju, Ultra Facial Oil-Free gel krema sadrži kombinaciju sastojaka koja uključuje glacijalni glikoprotein, koji se originalno dobiva iz morskih ledenjaka i inovativne sitne čestice aminokiselina. Jedinstvena tekstura brzoupijajućeg gela dubinski hidratizira kožu i pomaže spriječiti gubitak vode, istovremeno smanjujući osjećaj masnoće za 27%, vidljivi sjaj za 24% i izgled proširenih pora za 12% u samo 14 dana. Nakon nanošenja koža je 99% više hidratizirana i ne masti se do 8 sati.

 

NOVO! Sitne čestice aminokiselina

Formulacija sa sitnim česticama aminokiselina pomaže smanjiti prekomjerno stvaranje masnoće, čime se s vremenom smanjuje sjaj lica i vidljive pore.

 

Glacijalni glikoprotein

Riječ je o dobro poznatom sastojku linije Ultra Facial s jedinstvenom sposobnošću opstanka u ekstremnim uvjetima. Ovaj sastojak formulacije dubinski hidratizira kožu kako bi je zaštitio i pomogao spriječiti gubitak vode.

 

U ispitivanju potrošačke percepcije:

Trenutno:

81% potrošača slaže se da se proizvod upija u nekoliko sekundi

90% potrošača slaže se da koža djeluje čisto

Nakon 3 dana:

95% potrošača slaže se da koža djeluje hidratizirano

86% potrošača slaže se da koža izgleda ujednačeno

90% potrošača slaže se da koža izgleda svježe

80% potrošača slaže se da osjećaju hlađenje kože

93% potrošača slaže se da koža ne djeluje masno niti sjajno

65% potrošača slaže se da pore izgledaju smanjeno


Nekomedogena formulacija klinički je ispitana u ekstremnim klimatskim uvjetima od 25 – 36 °C i gdje prosječna dnevna vlažnost doseže preko 80%

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije