Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kako ubrzati metabolizam i smanjiti tjelesnu težinu pomoću 100 % prirodnih sastojaka?

Sliminazer
Foto: Promo
1/3
18.10.2020.
u 08:00

Recept korak po korak!

Inovativna metoda za oblikovanje tijela koja je osvojila srca Amerikanaca, možda će vas začuditi. Nije ni čudo kad smo godinama navikli na potpuno drugačija rješenja koja često previše utječu na naša tijela. Čudo od dijete, mučni treninzi u teretani, kokteli za mršavljenje, razne kapsule, raznoliki tretmani – sve je to poznato i u mnogim slučajevima ne daje željene rezultate jer djeluje... kratkoročno, ne utječe na uzrok problema, nerijetko uzrokuje i pojavu novih problema sa zdravljem.

Upravo se na tržištu pojavila nova metoda koja se u potpunosti razlikuje od postojećih. Po čemu se razlikuje? Ovo su flasteri za tijelo koji koriste moderni, transdermalni sustav za lučenje aktivnih tvari. Štoviše, stručnjaci ih nazivaju: TURBO SAGORJEVAČI MASNOĆE. Nakon što se oslobode iz slojeva flastera koji je zalijepljen na kožu, ove tvari odmah prodiru u tijelo i postupno razvijaju svoja blagotvorna svojstva za mršavljenje koja djeluju i danju i noću i na siguran način zaobilaze probavni sustav i ne opterećuju druge organe.

Foto: Arena Hospitality Group

Kako djeluje ovaj prirodni sustav za potkožno sagorijevanje masnoća i oblikovanja linije?

 „Da bi gubitak tjelesne težine bio moguć, neophodno je potaknuti metaboličke procese u organizmu. Provedene analize potvrđuju da aktivne tvari koje sadrže flasteri mogu čak 3 PUTA POVEĆATI RITAM METABOLIČKIH PROCESA, a zahvaljujući tome aktivno sagorijevati masno tkivo, čak i tijekom spavanja. Teško je naći drugu, prirodnu metodu koja pokazuje toliko učinkovito lipolitičko djelovanje za tako kratko vrijeme korištenja“.

Cijeli se proces odvija u 4 koraka tijekom kojih nova formula:

Foto: Arena Hospitality Group

1. Utječe na poboljšanje probave masnoća i ugljikohidrata i potiče lučenje probavnih sokova – već za 1 tjedan korištenja.

2.  Potiče organizam na sagorijevanje prekomjernog masnog tkiva na najtvrdokornijim dijelovima tijela (trbuh, struk, bedra i ramena) – na taj način možete „udariti” u 70 – 90 % suvišne masnoće.

3. Kontrolira središnji, najvažniji dio hipotalamusa (centar za glad i sitost u našem mozgu), zahvaljujući čemu se prekomjerni apetit zaustavlja već tijekom prvih dana korištenja i smanjuje se želja za međuobrocima.

4. Štiti od ponovnog taloženja masnih stanica – na taj način možete izbjeći JO-JO efekt.

POGLEDAJTE KORAK PO KORAK KAKO KORISTITI REVOLUCIONARNE FLASTERE:

1. Otvorite pakovanje, odlijepite jedan flaster iz blistera, a zatim ga zalijepite na mjesto na kojem ste primijetili višak masnog tkiva. To može biti trbuh, bedro, stražnjica.  Flaster se mora dobro pritisnuti – tako možete biti sigurni da dobro prianja uz tijelo.

2. Sa zalijepljenim flasterom možete obavljati standardne, svakodnevne aktivnosti. Materijal nove generacije, koji se koristi u flasterima, diše, čvrst je i izdržljiv – i tijekom tuširanja i kupanja.

3. Nakon 12 sati odlijepite flaster i zamijenite ga novim. Važno je da ne nosite jedan flaster duže od 12 sati. Prilikom zamjene, novi flaster možete zalijepiti na istom mjestu ili na nekom drugom.

4. Imajte na umu da su flasteri s aktivnim tvarima namijenjeni samo za vanjsku upotrebu. Ne smiju ih koristiti trudnice, dojilje, djeca i osobe koje su alergične na bilo koji sastojak proizvoda. Flasteri se ne smiju koristiti na mjestima s ozlijeđenom epidermom.

Siguran gubitak težine moguć je bez skupih tretmana i radikalnog ograničavanja kalorija

Zahvaljujući novoj metodi koja se temelji na potkožnom lučenju tvari sa snažnim lipolitičkim i učvršćujućim djelovanjem, tisuće muškaraca i žena diljem svijeta mogu konačno zaboraviti da postoji nešto kao čudo od dijete ili rizični zahvati. Poticanje metabolizma, poboljšanje probavnih procesa, zadržavanje osjećaja sitosti duže vremena i sagorijevanje prekomjernog masnog tkiva – sve to je moguće zahvaljujući djelovanju flastera kojima su povjerovali milijuni Amerikanaca:

„Šokirana sam učinkovitošću ove metode – imam ih 2 mjeseca i za to sam vrijeme već izgubila 18 kg. Nikad prije nisam uspjela toliko skinuti, da ne spominjem da nisam morala ni značajno mijenjati svoje prehrambene navike“.

Formula se temelji na djelovanju transdermalnih flastera, prikladna je za osobe svake dobi i djeluje neovisno o uzroku nastanka viška kilograma.

Zbog vaše ugode, dolje se nalazi link koji usmjerava neposredno na službenu stranicu proizvođača na kojoj možete naći više informacija o ovom proizvodu.

Kliknite ovdje da biste dobili Sliminazer>>

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije