Kako napraviti najbolju pohanu piletinu? Isprobajte savjete stručnjaka za hrskavo i sočno meso
Od začina pa do načina pripreme, za najbolju piletinu ništa ne smijete prepustiti slučaju
Komentari 6
IV
Tko god da je taj kuhar. On pojma o kuhanju nema.
DG
Kako u slanu vodu, ako stalno savjetuju da piletina ne smije u vodu, zbog salmonele! Najbolje pohana piletina je iz pećnice! Poslažeš na masni papir, odozgora poškropiš s uljem i pečeš 40 min. na 200°
TO
Pile ne smije biti maloljetno!
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Kakve gluposti štaje salamura šta mlaćenica jeli to na hrvatskom jeziku