Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kako izgleda aktivni odmor na sjeveru Hrvatske?

Terme Sveti Martin
Foto: PR FOTO
1/4
16.08.2019.
u 08:51

Željni ste aktivnog odmora? Međimurje ima rješenje. Priroda ovdje još uvijek dominira, svjež zrak razbuđuje, hrana je domaća, obroci su hranjivi, a kreativnosti u ponudi sadržaja ne nedostaje

Željni ste aktivnog odmora? Međimurje ima rješenje. Priroda ovdje još uvijek dominira, svjež zrak razbuđuje, hrana je domaća, obroci su hranjivi, a kreativnosti u ponudi sadržaja ne nedostaje.  

Brežuljci kao prirodne ljepote, ali i izazov

Međimurje je brežuljkasti kraj, pogodan za vožnju biciklom ili dobar trening trčanja. Vožnja brežuljcima puno je uzbudljivija i izazovnija od vožnje ravnom cestom, pa vozeći bicikl npr. gornjim Međimurjem nikada ne znate što vas čeka iza zavoja, a izazov okretanja pedala, kao i trčanja uzbrdo i nizbrdo, probudit će u vama energiju. Osim toga, pogledi do kojih ćete doći izbrisat će svaki teret s vašeg tijela, ali i uma. Stanite i uživajte.  

Izazovi prilagođeni aktivnima

U aktivni odmor posebno ulažu LifeClass Terme Sveti Martin. Volite li brinuti o zdravlju, a uz to biti smješteni na lokaciji pogodnoj za aktivni način odmora, smjestite se u Hotelu Spa Golfer. Ako želite svoj odmor iskoristiti aktivno, razmislite o hotelskim paketima pod nazivom Sport i Fit. Sport i Fit Bike prilagođen je zaljubljenicima u bicikl, a uključuje GPS uređaj s bike rutama, pranje bike dresova, detaljan opis svih bike ruta i LC Bike set. Sport i Fit Run razveselit će trkače knjigom Abeceda trčanja, LC Run setom te smoothiejem u ION baru. Resort je opremljen i ostalim sportskim terenima, pa zaigrati možete i tenis, nogomet ili košarku te se aktivirati u fitness centru.  

Energija je u zraku  

Smjestili ste se u Sveti Martin na Muri, a netaknuta priroda vas okružuje. Zrak je svjež, lakše se diše, ali i misli. Zaronite u ljekovitu vodu Termi Sveti Martin koja će pogodno djelovati na vaš organizam. Uređenju unutrašnjosti bazenskog kompleksa prema filozofiji dr. Rudolfa Steinera cilj je spajanje tijela, uma i duha čovjeka. To sve daje vam energiju za nove rekreativne pothvate, a u cijeloj priči domaća hrana igra najveću ulogu. Terme svoje sastojke dobavljaju od lokalnih OPG-ova i trude se filozofiju zdravog načina života živjeti i u kuhinji. Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije