Kad poželite pojesti najbolju proljetnu salatu posegnite za ovim receptom!
Chefica hotela Esplanade, Ana Grgić Tomić, ove je godine s proljetnim menijem nadmašila samu sebe. Svaki mjesec Ana nam posudi jedan svoj recet koji je moguće pripremiti i u vlastitome domu. Istinski ljubitelji šparoga doći će na svoje uz ovaj recept u kojem se prekrasno nadopunjuju čak tri vrste omiljene im namirnice. Čista uživancija!
Komentari 2
A brže i lakše skuhati čobanac nego pronaći sastojke i pripremiti salatu
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Lqgane su i dobre ljeti kad su vrucine..