Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

JuJu - nakit s potpisom vašeg djeteta

JuJu - nakit s potpisom vašeg djeteta
Foto: Promo
1/16
20.08.2018.
u 16:02

JuJu je nakit neprocjenjive vrijednosti s jedinstvenim potpisom vašeg djeteta. Otisak ručice ili stopala, prvi crtež, prvo pisanje imena uspomene su koje se pamte za cijeli život. Sada ih možete cijelo vrijeme nositi uz sebe jer ih vješti majstori zlatarnice Koci izrađuju, po predlošku crteža vašeg djeteta, u vrijedan komad nakita od plemenitog metala.

JuJu, nakit s potpisom vašeg djeteta prva je i jedinstvena kolekcija unikatnog nakita koju potpisuju mališani. Zasigurno još čuvate prvi otisak ručice ili stopala vaše bebe, jako ste ponosni na prvi crtež vaše djevojčice ili dječaka, a nikada nećete zaboraviti suze radosnice kada su prvi put napisali «mama» ili «tata». Ako želite taj trenutak sačuvati kao uspomenu za život, vješte ruke majstora zlatarnice Koci iskoristit će crtež kao predložak za dizajn privjeska, narukvice, broša ili nekog drugog komada nakita od plemenitog metala. Tako će ove uspomene uvijek biti uz vas i ponosno ćete ih moći pokazivati.

Foto: Promo

«JuJu je neprocjenjive vrijednosti jer je riječ o komadu nakita koji ima posebnu, emocionalnu vrijednost. Po predlošku crteža vašeg djeteta, naš tim iskusnih zlatara osmislio je protokol za izradu JuJu nakita. Prvo se izrađuje grafički prikaz te zatim gravira i ručno izrezuje svaki crtež od kojeg se izrađuje privjesak, broš ili neki drugi ukras od srebra ili zlata, ovisno o dogovoru i želji. Emocije koje izaziva JuJu nakit su neopisive stoga je njegova vrijednost uistinu neprocjenjiva» izjavio je Luigji Koci.

Foto: Promo

Pretočite svoje najljepše uspomene u dragocjenu vrijednost, iznenadite njima svoje najmilije i budite ponosni na pravo malo remek djelo u obliku JuJu nakita s potpisom vašeg djeteta. Za više informacija i upite posjetite društvene mreže Zlatarna Koci.

Realizaciju projekta JuJu nakita sufinacirala je Europska unija u okviru operativnog programa Konkurentnost i kohezija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Foto: Promo

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije