Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašno

Jeziv muškarac promatrao djevojku kroz prozor spavaće sobe, a policija nije napravila - ništa!

gustejanus/TikTok
23.06.2021.
u 11:30

Ništa joj nije napravio niti rekao, ali već tjedan dana dolazi do njezinog prozora i mirno je promatra.

Manekenka Gustė Janušauskaitė koja trenutno živi u SAD-u objavila je na TikToku uznemirujuće snimke muškaraca koji ju je uhodio.

Jedne večeri stigla je kući, a odmah nakon nje ondje se pojavio i nepoznati muškarac koji je potom samo mirno stajao ispred prozora njezine sobe i promatrao. 

Ujutro ju je probudila policija koju je pozvala njezina majka jer je vidjela muškarca kako je gleda, ne znajući koliko dugo već stoji ispred njihove kuće.

Pogledajte video:

@gustejanus

still can’t believe this happened to me, the ptsd is real-stay safe out there ladies🥲 #storytime #stalkertok #mystalkerstory #creepy #fyp #scarytok

♬ original sound - guste

Gustė je otkrila da je razočarana policijom koja nije napravila apsolutno ništa - čak ni nakon pogledanih snimki nadzorne kamere.

Kasnije su kameru pomaknuli bliže njezinom prozoru kako bi mogli identificirati muškarca, a iako je opet snimljen kako radi istu stvar policija ga ne smatra opasnim.

Navodno se, kako prenosi Bored Panda, pojavio i tjedan dana poslije kada ga je otjerala njezina majka. "Gledali smo se, bio je 10 centimetara udaljen od mog lica. Pozvala sam majku koja je razgrnula zavjese, počela lupati po prozoru i vikati na njega. On se samo mirno okrenuo i otišao", ispričala je.

Nestao muškarac na Hvaru: Ronio u uvali ispod mjesta Gdinj

1/1

Komentara 1

MO
montello
18:11 23.06.2021.

Zasto policija ne uhiti ovog stalkera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije