Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Jedna od najdugovječnijih lifestyle emisija u Hrvatskoj ulazi u 17. sezonu emitiranja

Extravagant i ove sezone u vaše domove donosi samo lijepe teme, uz puno mode, ljepote i zanimljivih razgovora.
09. listopada 2020. u 14:10 197 prikaza
Extravagant
Foto: Iva Znaor, Make up:Daniel Domika
Pogledajte galeriju 1/4

Extravagant, jedna od najdugovječnijih lifestyle emisija, kreće u 17. sezonu emitiranja. Teme poput mode, ljepote, zdravlja, uređenja interijera, ali i putovanja te gastro užitaka, kao i brojni intervjui s poznatim osobama, svake nedjelje ulaze u domove gledatelja putem emitiranja na istoimenom portalu www.extravagant.com.hr, live na Facebook stranici Extravagant te na riječkoj regionalnoj televiziji, Kanalu Ri.

Ovu sezonu svakako će obilježiti nova uvodna špica snimljena u Frankopanskom kaštelu Grada Grobnika. Iza kamere i u montaži našao se Željko Jurešić, a cijela ideja snimanja u Grobničkom kaštelu proizašla je iz rubrike #domajenajljepše koja promovira ljepote Hrvatske. Riječ je o najgledanijoj rubrici Extravaganta u kojoj ćemo uživati i u narednim mjesecima.

Extravagant | Autor : Iva Znaor, Make up:Daniel Domika Foto: Iva Znaor, Make up:Daniel Domika

Nova sezona započinje 11. listopada 2020. godine, a kako doznajemo, donosi brojne zanimljive teme. Prva gošća rubrike Lady Boss je dizajnerica Aleksandra Dojčinović. U intervjuu tjedna gostuje Maja Šuput. Kao Extravagant Couple pojavit će se pročelnik Odjela gradske uprave za kulturu Ivan Šarar i njegova supruga Frida, poznata pjesnikinja i spisateljica, dok će jedan pravi jesenski recept u rubrici Extravagant Chef skuhati blogerica Hana Kalac. Rubrika #domajenajljepše vodi nas u Marčanu, a sve je to samo dio onoga što nas očekuje u nedjelju, 11. listopada, u 20:10 sati na www.extravagant.com.hr, live na Facebook stranici Extravaganta te istovremeno na Kanalu Ri.

Extravagant | Autor : Iva Znaor, Make up:Daniel Domika Foto: Iva Znaor, Make up:Daniel Domika

Extravagant i ove sezone u vaše domove donosi samo lijepe teme, uz puno mode, ljepote i zanimljivih razgovora.

VELIKA TUGA
Preminuo Damir iz ŽNV: Bio je samohrani otac koji je prije 14 godina postao udovac
Konzum
NOVO NORMALNO
Mijenjanje navika? Kako je nemoguće postalo moguće