Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Jedinstvena akcija: Svaki 4. proizvod u dm-u po Dobroj cijeni!

Dm jamči dobru cijenu označenih proizvoda tijekom najmanje četiri mjeseca
01. kolovoza 2017. u 08:37 295 prikaza

Program Dobre cijene u svako vrijeme bogatiji je za više od 480 proizvoda koji su uvršteni kao rezultat ulaganja u daljnji razvoj programa koji svim kupcima dm-a jamči povoljnije cijene proizvoda koje najčešće koriste. 

Program trenutno broji više od 4.200 proizvoda, što znači da svaki četvrti proizvod u vašem dm-u nosi oznaku Dobre cijene u svako vrijeme i da se njegova povoljnija cijena neće mijenjati tijekom najmanje četiri mjeseca.

U program su uključeni proizvodi iz svih kategorija koje dm nudi na svojim policama: proizvodi za njegu lica, tijela i kose, dekorativna kozmetika, proizvodi za bebe, proizvodi za brigu o kućanstvu, proizvodi za kućne ljubimce te prehrambeni proizvodi. Tako dm je omogućio da vam najpotrebniji proizvodi uvijek budu dostupni po povoljnijoj cijeni - bez obzira na to koji je dan u tjednu ili koliko bodova imate na kartici. 

DM je u program uključio i proizvode koje su kupci najčešće kupovali uz joker kupon kako bi omogućio da njihova cijena bude povoljna minimalno četiri mjeseca za sve kupce DM-a. Tako sada proizvodi poput BabyLove pelena, NIVEA proizvoda za zaštitu od sunca, čišćenje te njegu lica i tijela, L'Oreal maskare, Dash kapsule za pranje rublja te Finish tableta za strojno pranje posuđa nose oznaku Dobre cijene u svako vrijeme.

Na internetskoj stranici DM-a pratite sve novosti o Dobrim cijenama i puno više.

Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici
Nema predaje
Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici: Radila sam kao BioManijak