Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wow!

Upoznale su se na fakultetu i ostale u šoku: Izgledaju gotovo isto i rođene su u dan razlike - a nisu u rodu!

TikTok/@amyharrietx
26.03.2021.
u 10:30

Sjećate se filma Zamka za roditelje? Ova priča jako podsjeća na taj scenarij.

Amy Harriet (19), djevojka iz Velike Britanije, podijelila je nevjerojatnu i zanimljivu priču na internetu. Naime, kada je upisala fakultet znala je da će živjeti s cimericom u studentskom stanu, ali nije znala ni ime ni prezime, upoznale su se tek prvi dan - i ostale u šoku!

Ovo morate vidjeti: Djevojka pronašla tajnu sobu iza ormarića u kupaonici!

Ona i cimerica imena Grace toliko su sličile jedna drugoj fizički da su odmah pomislile kako su davno izgubljene blizanke. Kao da plava kovrčava kosa, plave oči i gotovo iste crte lica nisu bile dovoljne, djevojke su iz razgovora shvatile da su rođene u dan razlike, prenosi The Sun!

"Zamislite kako smo obje reagirale kada smo uselile u stančić i upoznale se prvi put", rekla je Amy na TikToku gdje su ljudi u komentarima pisali kako su oduvijek htjeli ovakvu životnu priču koja je ista onoj iz filma Zamka za roditelje s Lindsay Lohan u glavnoj ulozi.

Zapalile su internet! Seksi sestre blizanke oduševljavaju provokativnim objavama:

1/11
Ključne riječi

Komentara 9

AL
Alfred
08:24 27.03.2021.

Dalje? Zastoniste dovrsili clanak?

PR
Pravednik69
13:24 26.03.2021.

Poštar je bio aktivan taj dan!

Avatar ucjena
ucjena
09:44 27.03.2021.

Očevi švrljali ili neka prodala djete a rodila blizanke, a DNK test bi pokazao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije