Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI OKUS

Iz Kraša najavljuju najčokoladnije izdanje Domaćice do sada!

Instagram/Kraš
21.10.2019.
u 14:05

Na Instagramu su najavili Domaćicu Extra Choco. Kažu kako se radi o neodoljivoj slastici koja se sastoji od popularnog hrskavog keksa potpuno prelivenog čokoladom.

Njezini tvorci jako dobro znaju kako Hrvati ove kekse obožavaju pa tako često iznenade novim i inovativnim okusima. 

Uz bok klasičnoj Domaćici, na policama trgovina može se pronaći i verzija s tamnom čokoladom, ona integralna kao i Domaćica s kokosom.

Ove godine njima su pridružile i još dvije opcije: Domaćica Tropicana čiji okus podsjeća na ljeto kao i BeneFIT verzija s 30% manje šećera koja služi kao zdravija opcija za sve one koji se ne žele odreći ovog slatkog užitka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Omiljena ljetna poslastica! 💛 #domacicatropicana

A post shared by Kraš Hrvatska (@kras_hrvatska) on

Domaćicu u Krašu nazivaju i obiteljskom miljenicom, a iako se okusi mijenjaju, Domaćica je zaržala svojih pet oblika keksiju koji su postali jedan od zaštitnih znakova tvornice Kraš

Domaćice se odlično slaže uz kavu. Znate li koliko Hrvati u njoj uživaju:


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije