Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko je otac?

Išla je na spojeve s dvojicom s Tindera i zatrudnjela: Evo što je odlučila!

Trudnoća
Getty Images
15.04.2019.
u 10:00

Nekoliko tjedana dopisivala se s Jeffom, a onda su odlučili naći se i na spoju. Sve je te večeri prošlo savršeno. Čak su i izmijenili poljubac na odlasku.

Mnogi traže partnera ili partnericu na popularnoj aplikaciji za online upoznavanje, Tinder. Ali mnogi pritom dožive i neke čudne situacije.

Jedna žena u dobi od 36 godina odlučila je da je vrijeme da pronađe životnog partnera, skrasi se i osnuje obitelj.

Odlučila je potragu započeti na Tinderu. Nekoliko tjedana dopisivala se s Jeffom, a onda su se odlučili naći i na spoju. Sve je te večeri prošlo savršeno. Čak su izmijenili i poljubac na rastanku.

No Jeff se idući dan nije javio pa je 36-godišnjakinja odlučila ne gubiti vrijeme i potražiti drugog. Naišla je na muškarca imena Darryl i počela komunikaciju s njim. 

Dogovorili su izlazak u lokalni kafić i taj je susret prošao odlično. 

Pomislila je kako bi taj muškarac bio odličan "materijal" za obitelj i odličan otac, no tada je dobila poruku od "zaboravljenog"Jeffa. Ispričao joj se na nejavljanju i objasnio kako je imao jako mnogo poslovnih obveza i nije stigao. Neodlučna žena nije znala koji muškarac joj se više sviđa te je odlučila neko vrijeme izlaziti s obojicom dok ne "raščisti"  misli.

Trajalo je to nekoliko tjedana, a kako je prolazilo vrijeme, tako su i njihovi odnosi išli na višu razinu. Tijekom tog vremena, žena je spavala i s jednim i drugim i obojicu je upitala što misle o obiteljskom životu i žele li djecu u budućnosti. I jedan i drugi su odgovorili da ne žele djecu i to ju je razočaralo. Donijela je odluku da nijedan nije muškarac za nju, jer ona želi obitelj. No mjesec dana nakon te odluke doznala je da je trudna.

Nije znala tko je od te dvojice muškaraca otac. Odlučila je da neće reći nijednome od njih da je trudna jer ionako nisu htjeli djecu pa je svojoj obitelji rekla da je koristila spermu donora i tako zatrudnjela. Rodila je dječaka i odlučila da će ga odgajati sama. 

Pogledajte i video Reakcija djevojčice nakon što ugleda oca bez brade

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar dr. Evil
dr. Evil
10:21 15.04.2019.

obadvojica su išla kod nje na "probnu vožnju"

SA
samobalic
10:26 15.04.2019.

Ah pa nacice se neki babo,naletice neki jadnik koji je neduzan uopce.

TR
trabant7
14:57 15.04.2019.

Jasno mi je na kojem obrazovnom nivou je kad ima nezaštićeni seks sa nepoznatim ljudima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije