Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično!
Povratak na članak

Iskusni chef Filip Horvat: 'Važno je razumjeti što se događa dok mijesimo kruh, taj naizgled jednostavan postupak'

Predoblikovanje služi tome da tijestu pružite glavnu informaciju o tome kakav će oblik postići kasnije, a glutenu date vremena da se smjesti. U našem slučaju konačni će oblik biti okrugao, pa će i predoblik biti okrugao

Komentari 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.