Iskusni chef Filip Horvat: 'Jedina opasnost ovog tarte tatina je što nakon prvog zalogaja nema stajanja'
Za tarte tatin kakav spremam u Teathriumu koristim staru sortu petrovku ili brnjeušku, u principu kiseliju i tvrdu jabuku koja se tijekom sporog pečenja neće raspasti i pustiti preveliku količinu vode
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Zasto svaki naslov pocinje sa ‘ Iskusni chef Filip Horvat: ’