Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukusna hrana
Povratak na članak

Iskusni chef Filip Horvat: 'Jedina opasnost ovog tarte tatina je što nakon prvog zalogaja nema stajanja'

Za tarte tatin kakav spremam u Teathriumu koristim staru sortu petrovku ili brnjeušku, u principu kiseliju i tvrdu jabuku koja se tijekom sporog pečenja neće raspasti i pustiti preveliku količinu vode

Komentari 1

RZ
rebel.zg
15:06 17.03.2021.

Zasto svaki naslov pocinje sa ‘ Iskusni chef Filip Horvat: ’

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.