Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba savjet

'Imao sam aferu s kolegicom s posla, ali sada nakon prekida ne znam kako da nastavim dalje'

shutterstock
22.11.2021.
u 20:11

Još uvijek rade zajedno, vole se, ali ona kaže da ne može uništiti život svoje kćeri aferom.

- Ne mogu funkcionirati otkako je ljubav mog života okončala našu vezu. Za sve ostale, mi smo profesionalni partneri, a ja sam odan i oženjen tata dvoje djece, ali iznutra se osjećam kao zaljubljeni tinejdžer - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Oni su bolničari, često u istoj smjeni i u istom vozilu hitne pomoći. Kad god je vidi, osjeća leptiriće u trbuhu, a kad pogleda svoju ženu, ne osjeća ništa. Smatra da kad bi se danas upoznali, ne bi ni izlazio s njom, a kamoli se njome oženio. Osjeća se kao da mu je kolegica suđena, ali problem je što je ona također udana i ima djecu.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Na poslu se nikad ništa nije dogodilo, što mi je oduzimalo svu samokontrolu da je ne zgrabim i ne poljubim. Ali prošlog ljeta imali smo radni izlazak i zamolila me da je otpratim kući, što sam i učinio. Sjećam se da sam posegnuo za njom, privukao je i poljubio. To je bilo što se tiče fizičkih stvari, iako sam silno želio više, a znao sam da i ona želi. Priznali smo da smo se zaljubili jedno u drugo i dogovorili se da se u tajnosti nađemo sljedeći vikend - nastavio je.

No, večer prije mu je otkazala. Još uvijek rade zajedno, vole se, ali ona kaže da ne može uništiti život svoje kćeri aferom. Ne može jesti ni spavati od brige pa pita stručnjakinju što da učini.

- Žena na koju ste se zaljubili rekla vam je da ne može imati ljubavnu vezu zbog svoje kćeri, tako da se jednostavno mučite nadajući se da će se predomisliti. Nećete moći krenuti dalje dok ne prihvatite njezinu odluku i usredotočite se na vlastiti odnos. Jednom ste voljeli svoju ženu pa se prisjetite toga. Biste li razmislili o savjetovanju koje bi vam pomoglo da se oboje zbližite? Mora biti vrijedno truda, makar samo zbog vaše djece - odgovorila mu je Deidre.

Očistite prašinu iza radijatora uz pomoć stvari koju sigurno imate kod kuće:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije