Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

`Imam tetovirano ime bivšeg dečka i zbog toga probleme sa sadašnjim`

Ponašanje njenog partnera je zlostavljačko i nitko ne bi trebao trpiti takav bulling, poručuje Deidre koja je ženi savjetovala da napusti tog muškarca
17. ožujka 2019. u 07:00 3 komentara 786 prikaza
Foto: Shutterstock

Majka dvoje djece ( 28), našla se u situaciji da ima prpblema u ljubavnoj vezi s ocem svojih sinova, i to sve,  navodno, zbog pogreške koju je napravila prije deset godina.

Par ne dozvolite Stalno vas partner uzima zdravo za gotovo? Ovo su načini kako to promijeniti

Tada je imala 18 godina i viđala se s jednim dečkom, iako joj se puno više sviđao drugi. Zbog nepromišljenosti i stava da bi to moglo "biti cool", pristala je na njegovu ideju da tetovira njegovo ime, o njegovom trošku. No, čim je to napravila, požalila je, tvrdi i nastavila se viđati s muškarcem koji joj se više sviđao. Do danas su u vezi, imaju dvoje djece, no i velikih problema. Njen partner predbacuje joj tetovažu bivšeg dečka i "osvećuje" joj se tako da se viđa s drugim ženama uz "opravdanje: to si zalužila".

Nesretna žena upitala je stručnjakinju za veze Deidre na portalu The sun, je li to zaista istina, je li zaslužila takvo ponašanje svog partnera. 

Nitko to ne zaslužuje!

Deidre je odgovorila kakvo je takvo ponašanje njenog partnera neprimjereno i kako nitko to ne zaslužuje. Ponašanje njenog partnera je zlostavljačko i nitko ne bi trebao trpiti takav bulling, poručuje Deidre koja je ženi savjetovala da napusti tog muškarca i spriječi da njihova djeca odrastaju u takvom okruženju gledajući kako je njihov otac zlostavlja. 

jeste li znali? Stručnjaci: Zaposlenici ovih struka češće varaju

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada ugleda oca bez brade

Rafting
AVANTURA NA VODI
Otkrijte gdje je najbolje ići na rafting, a gdje se krije raj za avanture u kanuu i kajaku

A1 izdvaja za Vas