Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi ozbiljnu vezu

'Imam odličan seks s kolegom s posla, ali on je u braku, a ja zaručena za drugog'

Shutterstock
03.08.2022.
u 19:44

Unatoč tome što su jedno drugome priznali da su zauzetu, došlo je do kemije u trenutku i stalno je dobivala leptiriće u trbuhu.

– Imala sam odličan seks s udanim kolegom unatoč tome što sam zaručena za svog dugogodišnjeg dečka. Ja imam 31, a moj dečko ima 35 godina. On je super, ali zajedno smo osam godina i iskra je davno nestala iz naše veze. Planovi za vjenčanje išli su glatko dok se našem timu na poslu nije pridružio novi dečko. Svidio mi se na prvi pogled, ali kad sam razgovarala s njim, nešto se promijenilo u meni – ispričala je jedna žena za The Sun.

Unatoč tome što su jedno drugome priznali da su zauzetu, došlo je do kemije u trenutku i stalno je dobivala leptiriće u trbuhu. Nikad se nije ovako osjećala prema svom dečku. Popili su piće u baru prije večere i razgovor se okrenuo seksualnom životu. Rekao joj je da ima otvoren brak.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

– Rekla sam mu da je seks za mene "malo previše vanila" i da bi mi bilo draže da moj dečko začini stvari. Rekao je: “Ooh, sad govoriš. Ne bih trebao dvaput pitati.” Nasmijali smo se, a onda je rekao: "Možeš li mi pokazati o čemu pričaš?" Osjećala sam se polaskano i pomalo neugodno, ali otišli smo u moju sobu i imali najnevjerojatniji seks ikad. Sad smo se vratili na posao i oboje smo priznali da smo zaljubljeni. Ne možemo držati ruke podalje jedno od drugog – nastavila je.

– Bolje je raskinuti zaruke nego proći kroz skupo vjenčanje i još skuplji razvod. Vaš kolega možda nije muškarac za vas, ali jasno je da niste posvećeni svom zaručniku. Da ga volite, skakali biste od sreće pri pomisli na dan svog vjenčanja, ali u najboljem ste slučaju ravnodušni. Imate samo njegovu riječ da je njegov brak otvoren, ali ako jest, zašto ne može reći svojoj ženi? Ako ipak odlučite otkazati vjenčanje, uskoro ćete znati misli li ozbiljno s vama – odgovorila joj je Deidre.

Zvijezda staračkog doma: Pogledajte energičan nastup ovog 81-godišnjaka!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:52 04.08.2022.

Jedino da se rastavi a ti da prekines s svojim deckom .ali on se nece rastaviti njemu je do zabave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije