Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pismo deidre

'Imam nevjerojatan seks s oženjenim susjedom svoje majke, ali bojim se kako će ona reagirati ako sazna'

shutterstock
19.11.2021.
u 22:15

Rekao joj je da se zaljubljuje u nju, iako je već jednom pokušala prekinuti njihovu aferu, ali sada je postao veoma hladan prema njoj.

- Nalazim se sa susjedom svoje majke za seks. Moja majka ima bolest srca pa dolazim barem dva puta tjedno da joj pomognem, ali najsretnija sam kada imam seks s njezinim oženjenim susjedom u njegovoj garaži - napisala je jedna žena za The Sun.

Preko ljeta u susjedstvo su došli novi susjedi, a njoj je nepoznati muškarac odmah zapeo za oko. Upoznali su se preko ogradu u svojim vrtovima, a ona je odmah osjetila povezanost s njime. Odlučila ga je pozvati na piće i bolje ga upoznati.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Nakon što smo malo popili, razgovor se pretvorio u flert. Rekla sam mu da sam sama, a on je ostao šokiran i pitao me kako to da nemam nikoga. Zatim se nagnuo naprijed i poljubio me. Mjesecima nisam imala nikoga i bilo mi je sjajno imati nekoga tko me želi. Ne znam što me spopalo, ali imali smo nevjerojatan seks u garaži - nastavila je.

Od tada si šalju poruke i on joj se javlja kad posjeti majku. Svaki put imaju seks - u maminom autu ili na tatinom radnom stolu. Rekao joj je da se zaljubljuje u nju, iako je već jednom pokušala prekinuti njihovu aferu, ali sada je postao veoma hladan prema njoj. Zna da ne može zahtijevati puno od njega jer je oženjen i ima djecu, ali želi znati gdje stoje u vezi.

- Ova veza ne vodi nikamo. Kao što kažete, on je oženjen i ima djecu, tako da je za vas ova veza samo seks. Ne želite biti uništiti tuđi brak, niti želite činiti stvari neugodnim za svoju majku, možda će joj susjedi trebati neko vrijeme tako da je najbolje da stvari budu prijateljske. Nemojte se zadovoljiti m seksom s oženjenim muškarcem. Zaslužujete biti u odnosu s nekim tko vas stavlja na vrh svoje liste prioriteta - odgovorila joj je Deidre.

Očistite prašinu iza radijatora uz pomoć stvari koju sigurno imate kod kuće:

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
05:08 20.11.2021.

Čestitam na novoj izmišljotini!!!

MO
montello
13:46 20.11.2021.

Tesko je prekinuti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije