Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo!

Imala je više od sto kilograma sa 23 godine, a onda je skinula skoro pola: 'Prije sam unosila 6000 kalorija dnevno'

alicutsmyhair/Instagram
27.04.2021.
u 12:30

"Prije sam jela i do 6000 kalorija dnevno, ni sama nisam shvaćala kolika je to brojka i koliko koja namirnica ima kalorija."

Ali Stutz Buch, 29-godišnja frizerka iz Milwaukeeja, Winconsin, prije nekoliko godina težila je više od 100 kilograma, točnije 120. Nije bila svjesna da ima problem sve dok jedan prodavač vjenčanica nije bio neugodan prema njoj. Ona je, naime, birala haljinu u trgovini, a on ju je odveo na odjel s velikim konfekcijskim brojevima i rekao da će samo ondje pronaći nešto za sebe. Tada joj je, kako kaže, 'kliknulo' da se mora srediti i popraviti svoje zdravlje, ali i izgled.

"Nisam imala samopouzdanja, ali sam bila uzbuđena oko vjenčanja, pa sam odlučila ići tražiti haljinu za poseban dan. Kada sam pronašla jednu koja mi se svidjela, prodavač mi ju je istrgnuo iz ruke i usmjerio me na odjel za plus size modele. Bila sam svjesna svog izgleda, naravno, ali kada ti to kaže neki stranac, zaboli te. Ipak, koliko god me povrijedio, shvatila sam da se moram promijeniti. Odlučila sam smršavjeti do vjenčanja."

I zaista je uspjela u svojoj namjeri jer je do toga dana skinula 38 kilograma, a do danas je taj broj došao do 57. 

Vidjela je, priča za Daily Mail, keto plan prehrane na Instagramu, ali nije znala o čemu je zapravo riječ pa je počela malo istraživati. Izbacila je šećer i ugljikohidrate iz prehrane te je počela zapisivati sve što jede. 

"Prije sam jela i do 6000 kalorija dnevno, ni sama nisam shvaćala koliko što ima kalorija dok nisam počela zapisivati. Ako ne pratite što unosite u svoje tijelo, vrlo lako se možete udebljati. Meni mozak jednostavno nije dopuštao da pojedem maleni zalogaj nečega. Pojela bih cijelu tortu, a onda bih se osjećala krivom i onda bih iz krivnje pojela još jednu."

Osim velikog broja izgubljenih kilograma, Ali se podvrgnula i nekim estetskim korekcijama poput liposukcije trbuha i povećanja grudi.

"Osim fizičke, jako je velika mentalna transformacija koju sam napravila i to je ono na što sam najponosnija. Točno sam ondje gdje želim biti", kaže.

Otkrio odličan trik za čišćenje mrlja s daske za rezanje:

Sjećate se ove Osječanke? Smršavjela je čak 53 kilograma i sada najavljuje novi podvig

1/10

Komentara 4

MA
M_a_r_i_o
17:38 27.04.2021.

Prije je bila bolja 😋

Avatar Navaljni
Navaljni
14:39 27.04.2021.

Hehe... ma briga me za nju, ali u oko upada kako je kao 100 kilašica na zidu imala poruku "Svaki dan je dobar dan"... sad kad ima manje od 60, na zidu (čini mi se istom) nema poruke. Nesretni see uvijek tješe tim glupavim porukicama....

RA
ramboto
22:15 27.04.2021.

Dobro je, tetovaže su postojane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije